-
Αρχική > Δ. Μακεδονία > Έρχεται νέα τεχνική παρέμβαση στη Γέφυρα Σερβίων – Θα μπει υδρομόνωση – Τι θα γίνει με την κυκλοφορία

Έρχεται νέα τεχνική παρέμβαση στη Γέφυρα Σερβίων – Θα μπει υδρομόνωση – Τι θα γίνει με την κυκλοφορία

Ο  Σάκης Βούρας εξηγεί στο True Story Radio

Στον Αντώνη Πουγαρίδη και το True Story Radio μίλησε την Τετάρτη ο Σάκης Βούρας  Μηχανικός της  Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και για το θέμα της Γέφυρας των Σερβίων. Όλα πλέον κυλούν ομαλά και η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται για οχήματα μέχρι 40 τόνους χωρίς τη χρήση φαναριών.

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, όπως τόνισε ο κ. Βούρας, θα προχωρήσει τις αμέσως επόμενες ημέρες σε ένα ακόμη έργο, στο τμήμα της Γέφυρας που αντιμετώπισε τα γνωστά προβλήματα όλο το προηγούμενο διάστημα, όπου και θα γίνει σύστημα αποστράγγισης.

Αυτό σημαίνει ότι θα φρεζάρουν το υπάρχον ασφαλτικό, θα προστεθεί υδρομόνωση και κάποιες λεπτές ασφαλτικές στρώσεις, ώστε και να μην υπάρχει επιβάρυνση αλλά και να μπορούν να διώξουν τα νερά που διαπιστώθηκε ότι έτρεχαν παντού στο φορέα, δημιουργώντας μακροχρόνιες φθορές.

Η εν λόγω παρέμβαση θα είναι σύντομη χρονικά και δεν θα δημιουργήσει πρόβλημα στους διερχόμενους.

https://e-ptolemeos.gr/erchetai-nea-techniki-paremvasi-sti-gefyra-servion-tha-mpei-ydromonosi-ti-tha-ginei-me-tin-kykloforia

Top
Enable Notifications OK No thanks