-
Αρχική > Απόψεις > Δ.Καστοριάς: «Μαγική Λιμνοπολιτεία» σε εορταστικούς ρυθμούς αρχίζει να κινείται σιγά-σιγά η Καστοριά (Φωτογραφίες )

Δ.Καστοριάς: «Μαγική Λιμνοπολιτεία» σε εορταστικούς ρυθμούς αρχίζει να κινείται σιγά-σιγά η Καστοριά (Φωτογραφίες )

Σε εορταστικούς ρυθμούς αρχίζει να κινείται σιγά-σιγά η Καστοριά, μιας και απέχουμε μόλις 40 ημέρες από τα Χριστούγεννα. Η ευχάριστη είδηση είναι πως και φέτος θα στηθεί  νωρίς το Χριστουγεννιάτικο χωριό, «Μαγική Λιμνοπολιτεία». Ένας πολυχώρος που όλοι αγαπήσαμε και ανυπομονούμε να ανοίξει ξανά.

Η «Μαγική Λιμνοπολιτεία» είναι σίγουρο πως θα αποτελέσει τον κορυφαίο προορισμό για μικρούς και μεγάλους, καθώς ο Δήμος Καστοριάς, ετοιμάζει μια… υπερπαραγωγή, με παιχνίδια, το σπίτι του Άγιου Βασίλη, ξωτικά, χιονάνθρωπους, καρουζέλ, αλμυρές – γλυκιές γεύσεις και πολλές άλλες εκπλήξεις!

-Πρόκειται για πολύ Ομορφη εορταστική  δράση με  ένα υπέροχο χριστουγεννιάτικο σκηνικό με λούνα παρκ με πολλά παιχνίδια, μεταξύ των οποίων και το αγαπημένο μικρών και μεγάλων, παγοδρόμιο.

Σωκράτης Πέλκας, αντιδήμαρχος Καστοριάς :  « και φέτος ο δήμος Καστοριάς θα μαγέψει δημότες και επισκέπτες, ξεκινήσαμε και σύντομα θα είναι όλα έτομα

 

Top
Enable Notifications OK No thanks