-
Αρχική > Ελλάδα > Ο νέος έρωτας της Μαρίας Ολυμπίας: Μετά τον Βρετανό κροίσο ερωτεύτηκε σεφ – Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Ο νέος έρωτας της Μαρίας Ολυμπίας: Μετά τον Βρετανό κροίσο ερωτεύτηκε σεφ – Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Φαίνεται ότι και η Μαρία Ολυμπία, η κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ έχει προχωρήσει τη ζωή της μετά τον χωρισμό από τον εκατομμυριούχο Βρετανό αριστοκράτη Πέρεγκριν Πίρσον.

Η 27χρονη εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, κυκλοφορεί με τον νέο της αγαπημένο και οι πρώτες φωτογραφίες του ζεύγους έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Η ίδια εθεάθη χαμογελαστή και ευδιάθετη στους δρόμους του Νότινγκ Χιλ, μαζί με τον βρετανό σεφ Τόμας Στράκερ.

Λίγες μέρες νωρίτερα η ίδια είχε κάνει repost μια φωτογραφία με γοητευτικό νεαρό, την οποία δημοσίευσε μια φίλη της. Η ταυτότητα του συγκεκριμένου άνδρα παραμένει άγνωστη και μάλλον πρόκειται για φίλο της.

Ο νέος έρωτας της Μαρίας Ολυμπίας: Μετά τον Βρετανό κροίσο ερωτεύτηκε σεφ - Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Ποιος είναι ο σεφ Τόμας Στράκερ με τον οποίο φέρεται να είναι ζευγάρι η Μαρία Ολυμπία

Ο 33χρονος σεφ, έχει ισχυρή παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με 1,4 εκατομμύρια followers στο Instagram, 2,1 εκατομμύρια στο TikTok, όπου πρωτοέγινε διάσημος με τις συνταγές του για το βούτυρο, και 250.000 στο YouTube, ενώ διατηρεί εστιατόριο στο Notting Hill.

O ίδιος κέρδισε μεγάλη δημοτικότητα στο TikTok κατά τη διάρκεια της πανδημίας, όπου οι συνταγές του με βούτυρο (γνωστές με το hashtag #buttertok) έγιναν λατρεία. Ο ίδιος πουλάει το δικό του βούτυρο με μυρωδικά μετά την επιτυχία που είχαν οι συνταγές του.

Στη συνέχεια άνοιξε και το ομώνυμο εστιατορίο του με την ονομασία Strakers London στην καρδιά του Νότινγκ Χιλ.

 

Αυτή είναι η πρώτη φορά που η Μαρία Ολυμπία Γλίξμπουργκ απαθανατίζεται δημοσίως με τον αγαπημένο της μετά την είδηση για τον χωρισμό της με τον Βρετανό αριστοκράτη Πέρεγκριν Πίρσον.

Οι φήμες ξεκίνησαν όταν έγινε αντιληπτή η απουσία του Πίρσον από το πάρτι των για τα 27α γενεθλια της Μαρίας Ολυμπίας τον Ιούλιο. Μετά από τρία συνεχόμενα καλοκαίρια που πέρασαν μαζί στην Ελλάδα οι δυο τους έκαναν χωριστά διακοπές αφού δεν ήταν μαζί.

thetoc.gr

 

Top
Enable Notifications OK No thanks