-
Αρχική > Ελλάδα > Καστοριανός βραβεύτηκε : Καλύτερος υπερηχολογος της Θεσσαλονίκης!!!

Καστοριανός βραβεύτηκε : Καλύτερος υπερηχολογος της Θεσσαλονίκης!!!

VETERINARY CARE: Ένα κτηνιατρείο που συνδυάζει επιστημονική κατάρτιση και υψηλή αισθητική

Όσοι ζούμε μαζί με ένα ζώο συντροφιάς γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι έχεις τον δικό σου κτηνίατρο, τον άνθρωπο που θα εμπιστευτείς για κάθε μικρό ή μεγάλο πρόβλημα αλλά και για την τακτική παρακολούθηση του αγαπημένου σου τετράποδου.

Ηγνωστή διδάκτορας Αναισθησιολογίας και Εντατικής Θεραπείας dr Παναγιώτα Καραμιχάλη (οι φιλόζωοι της Θεσσαλονίκης την ξέρουν απλά ως Γιώτα), μετά από πολυετή εμπειρία ως διευθύντρια κλινικής, δημιούργησε τον δικό της χώρο για να υποδέχεται τα ζώα που χρειάζονται φροντίδα και να τους προσφέρει όλη την περιποίηση που τους αξίζει. Η συνεργασία με τον ειδικό υπερηχολόγο κοιλίας και καρδιάς Βαλάντη Σκρέκα DMV, GPCert(US), καθιστά το κτηνιατρείο Veterinary Care τον premium προορισμό για επείγοντα χειρουργεία και δύσκολα περιστατικά.

Δεν είναι μόνο η εμπειρία, ο επαγγελματισμός και η ανθρώπινη επαφή που θα βρεις στο νέο κτηνιατρείο της δρος Καραμιχάλη. Είναι και η αισθητική του χώρου που σε ηρεμεί και σου δημιουργεί την αίσθηση ότι βρίσκεσαι σε ένα όμορφο περιβάλλον όπου νιώθεις άνετα τόσο εσύ όσο και ο τετράποδος φίλος σου. Σπάνια βλέπεις ένα κτηνιατρείο με τόσο προσεγμένο design κι αυτό λέει πολλά για το επίπεδο των υπηρεσιών που προσφέρονται. Το λευκό και το βεραμάν επικρατούν, εκφράζοντας την απλότητα του σχεδιασμού και συνδυάζονται με funky στοιχεία όπως οι roly-poly καναπέδες, που είναι εμπνευσμένοι από το αρμαντίλο, η αγελάδα-έπιπλο στη βιτρίνα και τα πολύχρωμα δωμάτια νοσηλείας.

 Σε αυτό το άκρως φιλικό περιβάλλον θα βρεις όλη την ενημέρωση που είναι απαραίτητη για την πρόληψη κάθε ασθένειας αλλά και την κατάλληλη θεραπεία σε κάθε πρόβλημα υγείας του ζώου σου.

Σε αυτό το άκρως φιλικό περιβάλλον θα βρεις όλη την ενημέρωση που είναι απαραίτητη για την πρόληψη κάθε ασθένειας αλλά και την κατάλληλη θεραπεία σε κάθε πρόβλημα υγείας του ζώου σου. Επιστημονική κατάρτιση και αισθητική συναντιούνται στο κτηνιατρείο Veterinary Care και κάνουν τη ζωή με το λατρεμένο σου ζώο ακόμα πιο ευχάριστη.

 Επιστημονική κατάρτιση και αισθητική συναντιούνται στο κτηνιατρείο Veterinary Care και κάνουν τη ζωή με το λατρεμένο σου ζώο ακόμα πιο ευχάριστη.

Λεωφόρος Κωνσταντίνου Καραμανλή 176 (τέρμα Βούλγαρη), 2310 309020
www.veterinary-care.gr
@vetcaregr

Top
Enable Notifications OK No thanks