-
Αρχική > Διεθνή > Δεν την αφήνει λεπτό: Η γυναίκα του έμεινε «φυτό» κι εκείνος παράτησε τα πάντα για να τη φροντίζει μέρα νύχτα

Δεν την αφήνει λεπτό: Η γυναίκα του έμεινε «φυτό» κι εκείνος παράτησε τα πάντα για να τη φροντίζει μέρα νύχτα

Η ζωή του David και της Bruna αποτελεί ένα παράδειγμα ανθρώπινης αφοσίωσης, που ξεπερνά τις πιο δύσκολες στιγμές και έχει καταφέρει να κάνει τον γύρο του διαδικτύου.Η ήρεμη ροή της ζωής τους διακόπηκε το 2019, όταν η Bruna αντιμετώπισε μια σειρά προβλημάτων υγείας, συμπεριλαμβανομένης μιας επιληπτικής κρίσης, που ακολούθησε καρδιακή και αναπνευστική ανακοπή. Αν και η Bruna κατάφερε και επέζησε, η …

…ζωή της άλλαξε δραματικά καθώς βρέθηκε σε κατάσταση φυτού.David Cesar: Αποφάσισε να τα αφήσει όλα για να βοηθήσει τη γυναίκα τουΣύμφωνα με τον David Cesar, ο οποίος είναι ο σύζυγός της, η Bruna ζει τώρα μέσα από ειδικό σωλήνα, ανίκανη να κινηθεί ή να κατανοήσει το περιβάλλον της. Αντί να την…

Η ζωή του David και της Bruna αποτελεί ένα παράδειγμα ανθρώπινης αφοσίωσης, που ξεπερνά τις πιο δύσκολες στιγμές και έχει καταφέρει να κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Η ήρεμη ροή της ζωής τους διακόπηκε το 2019, όταν η Bruna αντιμετώπισε μια σειρά προβλημάτων υγείας, συμπεριλαμβανομένης μιας επιληπτικής κρίσης, που ακολούθησε καρδιακή και αναπνευστική ανακοπή. Αν και η Bruna κατάφερε και επέζησε, η ζωή της άλλαξε δραματικά καθώς βρέθηκε σε κατάσταση φυτού.

David Cesar: Αποφάσισε να τα αφήσει όλα για να βοηθήσει τη γυναίκα του

Σύμφωνα με τον David Cesar, ο οποίος είναι ο σύζυγός της, η Bruna ζει τώρα μέσα από ειδικό σωλήνα, ανίκανη να κινηθεί ή να κατανοήσει το περιβάλλον της. Αντί να την εγκαταλείψει, ο David επέλεξε να αφιερώσει τη ζωή του για να φροντίζει τη σύζυγό του και να της προσφέρει αξιοπρεπή ζωή. Αφήνοντας την εργασία του, είναι δίπλα της καθημερινά, αποδεικνύοντας με πράξεις την απόλυτη αφοσίωσή του.

Σε μια προσπάθεια να συγκεντρώσει κεφάλαια για την αντιμετώπιση των οικονομικών δυσκολιών, ο David ξεκίνησε μια εκστρατεία crowdfunding, καταφέρνοντας να συγκεντρώσει 28 χιλιάδες δολάρια. Ωστόσο, το κύριο πρόβλημα παραμένει: τα μηνιαία έξοδα για τη φροντίδα της Bruna συνεχίζουν να αυξάνονται.
Υπάρχει πειραματικό φάρμακο:

Παρά τις δυσκολίες και τα προβλήματα, οι δυο τους δεν χάνουν την ελπίδα. Ο Cesar ανακάλυψε πως υπάρχει ένα πειραματικό φάρμακο στον Καναδά, το οποίο θα μπορούσε να βελτιώσει την κατάσταση της γυναίκας του. Η θεραπεία απαιτεί τρία χρόνια και συνοδεύεται από φυσιοθεραπεία, αλλά το κόστος της ανέρχεται στα περίπου 19.000 δολάρια.

Ευτυχώς, η ιστορία τους έκανε τον γύρο του διαδικτύου και σελίδες δωρεών όπως η VOOA βοήθησαν στη συγκέντρωση περισσότερων χρημάτων απ’ όσα χρειάζονταν. Μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, ο David μοιράζεται αναμνήσεις από τη σχέση τους και ενημερώνει τους followers του για την πρόοδο της γυναίκας του.

Δεν την αφήνει λεπτό: Η γυναίκα του έμεινε «φυτό» κι εκείνος παράτησε τα πάντα για να τη φροντίζει μέρα νύχτα

 

Top
Enable Notifications OK No thanks