-
Αρχική > Τοπικά νέα > Γιώργος Κασαπίδης: Τραπέζωσε την ομάδα του σε γνωστή ταβέρνα της Καστοριάς, με μενού τις πολιτικές εξελίξεις στην περιφέρεια και ¨όχι μόνο

Γιώργος Κασαπίδης: Τραπέζωσε την ομάδα του σε γνωστή ταβέρνα της Καστοριάς, με μενού τις πολιτικές εξελίξεις στην περιφέρεια και ¨όχι μόνο

. Τα τραπεζώματα συνεχίζονται εκτός από κεντρικό και σε περιφερειακό επίπεδο, αφού όπως πληροφορήθηκα ο απερχόμενος Περιφερειάρχης Γιώργος Κασαπίδης την Κυριακή που μας πέρασε, παρέθεσε δείπνο στην ομάδα του σε γνωστή Ταβέρνα της Καστοριάς, ιδιοκτησίας υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου.

Στην συγκεκριμένη συνεστίαση, παρέστησαν οι δεκατρείς από το ψηφοδέλτιο (εκτός από δύο υποψηφίους που έλειπαν εκτός Καστοριάς για επαγγελματικούς λόγους), συν πέντε του στενού του κύκλου, σύνολο δεκαοκτώ στελέχη.

Όπως η πηγή μου είπε, στην συνάντηση επικράτησε πολύ καλό κλίμα, έγιναν πολλά πηγαδάκια με πολύ πολιτική ανάλυση και προβλέψεις για το μέλλον, ενώ σε κάποια φάση ο Γιώργος Κασαπίδης απευθυνόμενος προς όλους, έκανε αναφορά για τις εξελίξεις σε σχέση με τα επόμενα βήματα του ιδίου καθώς επίσης και τον σχεδιασμό που θα ακολουθήσει η ομάδα.

Στο μενού εκτός από κρεατικά υπήρχε και ψαράκι για τους νηστεύσαντες, παρόλα αυτά ιδιαίτερο «λαβράκι» δεν βγήκε,( ή δεν το ψάρεψε η πηγή μου). Αυτό που βγήκε σίγουρα όμως από το τραπέζι, είναι ότι ο Κασαπίδης είναι παρόν, παρά την ήττα του στις εκλογές και τον στηρίζει σύσσωμη όλη του η ομάδα, η οποία και παραμένει «δεμένη»….

Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ

Top
Enable Notifications OK No thanks