-
Αρχική > Τοπικά νέα > Οι Μητροπολίτες κ. κ. Καλλίνικος και Συμεών θα συμμετέχουν σε κοινό συνέδριο που ξεκινάει αύριο της Θεολογικής Σχολής και του τμήματος ΜΜΕ του ΑΠΘ (πρόγραμμα)

Οι Μητροπολίτες κ. κ. Καλλίνικος και Συμεών θα συμμετέχουν σε κοινό συνέδριο που ξεκινάει αύριο της Θεολογικής Σχολής και του τμήματος ΜΜΕ του ΑΠΘ (πρόγραμμα)

Συμμετέχουν ακόμα ο Μητροπολίτης κ. Συμεών και ο καθηγητής ΑΠΘ κ. Νίκος Παναγιώτου
Στο διήμερο συνέδριο με θέμα: «Φαινόμενα Παραπληροφόρησης και Θρησκεία» που συνδιοργανώνουν η Θεολογική Σχολή και η Σχολή Δημοσιογραφίας και Μ.Μ.Ε του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, έχει προσκληθεί και θα συμμετάσχει σε «στρογγυλή τράπεζα» ο Σεβ. Μητροπολίτης Καστοριάς κ. Καλλίνικος.
Ο Σεβασμιώτατος λαμβάνει μέρος κατά την πρώτη συνεδρία, η οποία σύμφωνα με το πρόγραμμα, θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Πέμπτης από τις 18.00 εώς τις 20.00 και με θεματική τα φαινόμενα παραπληροφόρησης και θρησκεία.
Στο ίδιο συνέδριο συμμετέχει και ο καστοριανής καταγωγής, καθηγητής της Σχολής Δημοσιογραφίας του ΑΠΘ κ. Νίκος Παναγιώτου, ο οποίος θα έχει ρόλο συντονιστή.
Επίσης την Παρασκευή στις εργασίες του συνδερίου θα συμμετέχει και ο επίσης καστοριανής καταγωγής Σεβ. Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών, όπου και πάλι συντονιστής θα είναι ο κ. Παναγιώτου.
Αναλυτικά όλο το πρόγραμμα του συνεδρίου:

 

  

Top
Enable Notifications OK No thanks