-
Αρχική > Απόψεις > Καστοριά : Δεκάδες μαθητές συμμετείχαν για την Παγκόσμια ημέρα κατά του AIDS  στην εκδήλωση που διοργάνωσε το Κέντρο Υγείας Καστοριάς (φωτογραφίες βίντεο )

Καστοριά : Δεκάδες μαθητές συμμετείχαν για την Παγκόσμια ημέρα κατά του AIDS  στην εκδήλωση που διοργάνωσε το Κέντρο Υγείας Καστοριάς (φωτογραφίες βίντεο )

Μη μένεις  στο σκοτάδι. Ενημερώσου ήταν το μήνυμα της σημερινής κοινωνικής δράσης  για το«AIDS» που πραγματοποιήθηκε  στο πάρκο Ολυμπιακής  Φλόγας και την διοργάνωσε το Κέντρο Υγείας Καστοριάς  σε συνδιοργάνωση με τον Ιατρικό Σύλλογο Καστοριάς, το Κέντρο Κοινότητας του  Δήμου Καστοριάς και την Π.Ε Καστοριάς.

Για την εκδήλωση αναφέρθηκε η επιστημονικά  υπεύθυνη του Κέντρου  Υγείας Καστοριάς  κ.  Νίνα  Βελισσαρίδου τονίζοντας στις δηλώσεις τις, οτι ο κίνδυνος, δεν είναι ο άνθρωπος που έχει το AIDS,  αλλά η  άγνοια. “Ενημερωνόμαστε, συμπαραστεκόμαστε, δεν αφήνουμε κανέναν  στο περιθώριο”

Στην τοποθέτηση  του το μέλος του Δ.Σ  του Ιατρικού  Συλλόγου Καστοριάς  γιατρός παθολόγος κ.  Ιωάννης  Μπλιάγκας, τόνισε μεταξύ άλλων, στους τρόπους μετάδοσής, του,  ιου  HIV ,καθώς επίσης στις σύγχρονες ιατρικές  απόψεις  αλλά και το τι πρέπει  να γνωρίζουν τα νέα παιδιά.

Αξίζει τέλος να αναφερθεί οτι μεγάλη ήταν και η συμμετοχή των   μαθητών  των Λυκείων της Καστοριάς  οπου και παρουσίασαν μεσα απο την δράση  τις καλλιτεχνικές τους  δημιουργίες.

Θεοδώρα Κωτσοπούλου

Top
Enable Notifications OK No thanks