-
Αρχική > Πολιτισμός > Τώρα το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δένδρου στο Μαυροχώρι με συναυλίες και πολλές εκπλήξεις (φωτογραφίες  βίντεο )

Τώρα το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δένδρου στο Μαυροχώρι με συναυλίες και πολλές εκπλήξεις (φωτογραφίες  βίντεο )

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μαυροχωρίου «ἔμπνοος» ντύνει γιορτινά το Μαυροχώρι για τη μαγική γιορτή των Χριστουγέννων του 2023 και διοργανώνει την πρώτη  εκδήλωση  –Στολισμός και άναμμα  του Χριστουγεννιάτικου δέντρου–  το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου  2023, στην πλατεία του Μαυροχωρίου.

Με αφορμή την πρώτη αυτή  Χριστουγεννιάτικη εκδήλωσή μας, προετοιμάζουμε  μια  εμπνευσμένη, λαμπερή, χαρούμενη και εορταστική βραδιά, η οποία θα ξεκινήσει από το απόγευμα του Σαββάτου (18:00) και θα περιλαμβάνει ποικίλες δράσεις.

Ειδικότερα, την αυλαία της γιορτής μας θα ανοίξουν  οι παιδικές χορωδίες του Πολιτιστικού Συλλόγου «Βασίλειος Δόικος»  και της Ιεράς Μητροπόλεως Καστοριάς τραγουδώντας «Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα».

Κατόπιν, τη γιορτινή σκυτάλη θα λάβει το μουσικό σχήμα Groovin High, για να διασκεδάσει τους παρευρισκόμενους.

ΥΓ. Κατά τη διάρκεια της γιορτής, τα μέλη του Συλλόγου μας μοίρασαν  στον κόσμο ψημένα κάστανα, ζεστό γλυκό κρασί (Gluhwein), ενώ στα  παιδιά θα προφέρθηκε  ζεστή σοκολάτα. Στους  μικρούς μας φίλους θα μοιραστούν και χριστουγεννιάτικα δώρα, ενώ και με πολλές άλλες εκπλήξεις θα  μυηθούμε σε συναρπαστικούς χριστουγεννιάτικους ρυθμούς.

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks