-
Αρχική > Πολιτισμός > Με πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου << Ο Δρόμος στα Σύννεφα >> ( Του Αποστόλη Σκαμνού- φωτογραφίες )

Με πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου << Ο Δρόμος στα Σύννεφα >> ( Του Αποστόλη Σκαμνού- φωτογραφίες )

Με πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου << Ο Δρόμος στα Σύννεφα >> του Γεωργίου Παπαγιαννάκη το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου στο χώρου του Ενυδρείου Καστοριάς (. φωτογραφίες )
Στην εκδήλωση αναγνώστηκαν αποσπάσματα του βιβλίου του συγγραφέα όπου συνέπηραν τους ακροατές σε ένα ταξίδι γεμάτο φαντασία . Στο βιβλίο
«Ο Δρόμος στα Σύννεφα» που συνθέτουν δέκα σύντομες αφηγήσεις του συγγραφέα Γιώργου Παπαγιαννάκη, θα κληθούμε να ταξιδέψουμε μέσα από έναν δρόμο φαντασίας, έναν δρόμο υπερβατικό, που αν και εξοικειωμένοι μαζί του μέσα από τον κόσμο των παραμυθιών, έχουμε ξεχάσει να τον περπατούμε μετά το τέλος της παιδικής μας ηλικίας.
Σε μια εποχή που η ενήλικη ζωή μας σφύζει από ποσότητες, μετρήσεις και υπολογισμό, βιβλία σαν αυτό ζωντανεύουν την ελπίδα να ξαναπιάσουμε το νήμα της ψυχής.

Top
Enable Notifications OK No thanks