Πολύ γρήγορο σουφλεδάκι και πεντανόστιμο ..ειδικά τα παιδιά το λατρεύουν !!!
Υλικά
1 μικρή συσκευασία ψωμί του τοστ χωρίς κόρα .
15 φέτες γαλοπούλα καπνιστή
10 φέτες μπέικον
15 φέτες τυρί γκούντα
2 αυγά
1 φλυτζ.τσαγιού φρέσκο γάλα
1/2 φλυτζ τσαγιού κρέμα γάλακτος -έβαλα 1 φλυτζάνι-
πιπέρι λίγο αλάτι
βούτυρο για να αλείψετε το ψωμί
1 +1/2 κούπα τσαγιού τυρί γκούντα ή μιξ τυριών -πουλάνε σε συσκευασία στο σούπερ μάρκετ .
Αλείφετε με βούτυρο κάθε φέτα του ψωμιού πάνω κάτω και τις στρώνετε στο ταψί .
Κόβετε σε μικρά κομμάτια το μπέικον το τυρί του τόστ την γαλοπούλα τα ανακατεύετε και σκορπίζετε την μισή ποσότητα επάνω από το ψωμί.
Επαναλαμβάνετε με άλλη μία στρώση φέτες ψωμί αλειμένες πάνω κάτω με βούτυρο και αμέσως από πάνω σκορπάμε τα υπόλοιπα τυρί μπέικον ζαμπόν.
Καλύπτετε ολη την επιφάνεια με το τριμμένο τυρί .
Ρίχνετε σε ένα μπολ την κρέμα γάλακτος το γάλα 2 αυγά λίγο πιπέρι και ελάχιστο αλάτι και τα χτυπάτε καλά.
Περιχύνετε με αυτό το υλικό όλη την επιφάνεια στο ταψί .
Αφήνετε 20 λεπτά να απορροφηθούν τα υγρά .
Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει ..Καλή σας όρεξη !!!!
Από ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ