-
Αρχική > Ελλάδα > Ισχιαλγία: Φυσική θεραπεία για να ξεμπλοκάρετε το ισχιακό νεύρο και να απαλλαγείτε απ’τους πόνους σε 10 λεπτά

Ισχιαλγία: Φυσική θεραπεία για να ξεμπλοκάρετε το ισχιακό νεύρο και να απαλλαγείτε απ’τους πόνους σε 10 λεπτά

Πόνοι στο ισχιακό νεύρο: Πρόκειται για το πιο μακρύ νεύρο στο ανθρώπινο σώμα. Στην ύπαρξη φλεγμονής, ο πόνος γίνεται δυσβάσταχτος και έτσι περιορίζεται, η κίνηση.

Τα συμπτώματα που συνήθως παρατηρούνται εκτός από τον πόνο, είναι η αίσθηση του ασθενούς πως έχει βαριά πόδια, τσούξιμο και άλλα.

Σε αυτό το άρθρο, πρόκειται να σας δείξουμε αυτό τον απλό τρόπο ! Που μπορεί να λύσει το πρόβλημά σας σε μόλις 10 λεπτά .Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τις οδηγίες για το πώς να κάνετε αυτή τη μέθοδο: Επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία κάθε έξι μήνες ή όταν νιώθετε και πάλι πόνο, και πιστέψτε με θα εκπλαγείτε από τα αποτελέσματα!

Πόνοι στο ισχιακό νεύρο: Θεραπεία πριν από τον ύπνο

– Βάλτε περίπου 10 λίτρα νερού σε μια λεκάνη.
– Το νερό θα πρέπει να είναι στην υψηλότερη θερμοκρασία που μπορεί να αντέξουν τα πόδια.
– Στη συνέχεια, προσθέστε μια χούφτα αλάτι και μισό λίτρο μηλόξυδο.
– Ανακινήστε αυτό το μείγμα καλά.
– Βάλτε τα πόδια σας στη λεκάνη και νκρατήστε τα εκεί μέχρι να κρυώσει το νερό.
– Κατά την αφαίρεση των ποδιών σας από το νερό, ξεπλύνετε και τυλίξτε τα πόδια σας σε μια στεγνή πετσέτα και να πηγαίνετε κατευθείαν στο κρεβάτι για ύπνο.
– Κρατήστε τα πόδια σας ζεστά. Ως εκ τούτου, συνιστάται να κοιμηθείτε με μια πετσέτα, ένα σεντόνι ή με μια κουβέρτα τυλιγμένα σε αυτά για να είναι πολύ ζεστά.

 

Πόνοι στο ισχιακό νεύρο: Η επόμενη μέρα

Την επόμενη ημέρα, σηκωθείτε από το κρεβάτι με παντόφλες και μην περπατάτε χωρίς αυτές. Μέχρι να κάνετε ένα ντους να μην είστε ξυπόλητοι. Ο πόνος σου θα αρχίζει να υποχωρεί ήδη από την πρώτη θεραπεία! Επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία κάθε έξι μήνες ή όταν νιώθετε και πάλι πόνο, και πιστέψτε με θα εκπλαγείτε από τα αποτελέσματα!

 

https://www.newsitamea.gr/2020/09/19/ischialgia-fysiki-therapeia-na-xemplokarete-to-ischiako-neyro-na-apallageite-ap-toys-ponoys-se-10-lepta/

 

 

 

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks