-
Αρχική > Ελλάδα > «Καταρράκτης» χιονιού από τα Μερομήνια: «Θα μας κλείσουν μέσα – Έρχονται μετά την…»

«Καταρράκτης» χιονιού από τα Μερομήνια: «Θα μας κλείσουν μέσα – Έρχονται μετά την…»

«Καταρράκτης» χιονιού από τα Μερομήνια: «Θα μας κλείσουν μέσα – Έρχονται μετά την…»

Τι μας περιμένει το επόμενο διάστημα

20 Δεκεμβρίου 2023 09:21
«Καταρράκτης» χιονιού από τα Μερομήνια: «Θα μας κλείσουν μέσα - Έρχονται μετά την...»
×
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με χιονιά και τσουχτερό κρύο ο φετινός χειμώνας, σύμφωνα με τα Μερομήνια που δείχνουν ότι από τα τέλη του Δεκεμβρίου θα υπάρξει απότομη αλλαγή του σκηνικού και θα αρχίσουν τα χιόνια που θα διαρκέσει ως τις αρχές Απριλίου.

Όλο το χρήμα πάνω τους: Αιγόκεροι κι άλλα 3 ζώδια θα έχουν τρέλη τύχη σύμφωνα με την Λίτσα Πατέρα

Αναλυτικά όσα προβλέπουν τα Μερομήνια ανά μήνα:

Ιανουάριος 2024

Το πολικό ψύχος θα χαρακτηρίζει τον Ιανουάριο, τουλάχιστον μέχρι τα Θεοφάνια. Οι δυσκολίες θα είναι καθημερινές, ενώ δεν αποκλείονται και πλημμυρικά φαινόμενα. Οι θερμοκρασίες θα αυξομειώνονται ενώ στο τρίτο δεκαήμερο θα επανέλθει το ψύχος.

 

Φεβρουάριος 2024

Άστατος θα είναι ο καιρός τον Φεβρουάριο, με πολλές καταιγίδες αλλά και συνέχεια στις χιονοπτώσεις. Τα πλημμυρικά φαινόμενα δεν αποκλείεται να συνεχιστούν, ενώ ανάλογες δυσκολίες θα αντιμετωπίσουν και άλλες μεσογειακές χώρες.

Μάρτιος 2024

Ο πρώτος μήνας που θα έχει πιο ήπιο καιρό αναμένεται να είναι ο Μάρτιος. Μετά τα μέσα του μήνα, ωστόσο, τα φαινόμενα θα αρχίσουν να είναι ξανά έντονα κατά τόπους ενώ στο τέλος του θα υπάρχει ισχυρή κακοκαιρία σχεδόν σε όλη την Ελλάδα.

Απρίλιος 2024

Με δύσκολο καιρό θα αρχίσει ο Απρίλιος, ωστόσο, στην πορεία θα αρχίσει να βελτιώνεται. Οι βροχές και ο αέρας θα εμφανίζονται σε τακτά χρονικά διαστήματα μέχρι τα μέσα του μήνα, όταν και σταδιακά θα αρχίσει περαιτέρω βελτίωση.

«Κόλπα του καιρού! Τουλάχιστον μέχρι και τα Χριστούγεννα…» – “Κλείδωσε” ο Σάκης Αρναούτογλου (Video)

Ο Σάκης Αρναούτογλου σπάνια πέφτει έξω στις προβλέψεις του και αυτό ελπίζουμε να συμβεί και με όσα είπε για την εξέλιξη του καιρού τις επόμενες ημέρες μέχρι τα Χριστούγεννα. Επίσης, συνεχή ενημέρωση παρέχει ο μετεωρολόγος Γιώργος Τσατραφύλλιας για την εξέλιξη του καιρού.

«Κόλπα του καιρού! Τουλάχιστον μέχρι και τα Χριστούγεννα…»

Σήμερα ο Σάκης Αρναούτογλου, για την παραμονή των Χριστουγέννων είπε πως ο καιρός θα είναι βελτιωμένος με ηλιοφάνεια και πρόσκαιρες συννεφιές. Για την ημέρα των Χριστουγέννων είπε χαρακτηριστικά πως θα κυλήσει «σαν την σημερινή ημέρα». Για τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων ανέφερε πως υπάρχουν κάποιες ενδείξεις για κάποια φαινόμενα στα δυτικά, και στα πολύ ανατολικά και τα νότια «αλλά τίποτα το ιδιαίτερο».

https://www.athensmagazine.gr/article/news/ellada/666964-katarrakths-xionioy-apo-ta-meromhnia-tha-mas-kleisoyn-mesa-erxontai-meta-thn?utm_source=onesignal&utm_medium=push&utm_campaign=2023-12-20———

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks