Συνταγή για Ψαρονέφρι γεμιστό με φέτα και λιαστή ντομάτα σκέτο λουκούμι ! μία πανδαισία γεύσεων και χρωμάτων. Ό,τι πρέπει για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι και το τραπέζι της Πρωτοχρονιάς
Υλικά
- Ψαρονέφρι 400 γραμμάρια (1 μεγάλο κομμάτι)
- Μουσταρδα 1 κουταλάκι του γλυκού
- Αλατι Κατά βούληση
- Πιπέρι Κατά βούληση
- Ρίγανη 1 κουταλάκι του γλυκού
- Θυμάρι 1 κουταλάκι του γλυκού
- Σκορδο Κατά βούληση σε σκόνη
- Πάπρικα 1 κουταλάκι του γλυκού
- Μελι 2 κουταλιές της σούπας
- Δενδρολίβανο 1 κλαδί φρέσκο
Για την γέμιση
- Λιαστές Ντομάτες 20 γραμμάρια
- Φέτα 100 γραμμάρια
- Ελαιολαδο 3 κουταλάκια του γλυκού
- Ασπραδια 1
Για τη σάλτσα
- Κρασι 130 ml κόκκινο γλυκό
- Φυσικό Χυμό Πορτοκάλι 180 ml
- Μπαλσάμικο Μισό κουταλάκι του γλυκού
- Κορν Φλαουρ 2 κουταλάκια του γλυκού
- Βουτυρο 10 γραμμάρια
Όσο πιο κοντά βρισκόμαστε στην Παραμονή των Χριστουγέννων, τόσο πιο πολύ ενθουσιαζόμαστε και θέλουμε να βρίσκουμε όλο και περισσότερες συνταγές για να εμπλουτίσουμε το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι και μπουφέ! Σαν αυτό το λαχταριστό γιορτινό ψαρονέφρι.