-
Αρχική > Ελλάδα > Ποιος βουλευτής της ΝΔ παντρεύτηκε με προξενιό

Ποιος βουλευτής της ΝΔ παντρεύτηκε με προξενιό

ταν η Γεωργία Βασιλειάδου, η μεγάλη προξενήτρα του ελληνικού κινηματογράφου, υποστηρίκτρια της Νέας Δημοκρατίας (ΝΔ);

Πάντως, φαίνεται ότι στη συντηρητική παράταξη κρατούν ακόμα τα έθιμα που ίσχυαν τη δεκαετία του 50 και του 60, επί Ελληνικού Συναγερμού και ΕΡΕ. Ένα από αυτά και το προξενιό.Ένας από αυτούς παντρεύτηκε με προξενιό, λοιπόν,  είναι ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος, Γιάννης Καλλιάνος.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο MEGA από κοινού με τη σύζυγό του, Χάρις Δαμιανού, ο κ. Καλλιάνος αποκάλυψε πώς γνωρίστηκε και εντέλει… «κρεμάστηκε».

«Είχα πάει σε ένα μαγαζί στην Πλάκα, και εκεί τραγουδούσε ο πατέρας της συζύγου μου. Εγώ πήγαινα πολλές φορές και μία μέρα ήταν η Χάρις εκεί με τις φίλες της. Εγώ μίλησα στον πατέρα της και μου είπε ότι είναι η κόρη του εδώ, ήθελε να μου κάνει προξενιό. Γνωριστήκαμε με την Χάρι και ανταλλάξαμε τηλέφωνα και από τότε ήρθε ο έρωτας» σημείωσε ο βουλευτής.

Και πρόσθεσε:

«Τέσσερα χρόνια είμαστε μαζί. Ήμασταν μαζί 1,5 χρόνο και η Χάρις έμεινε έγκυος με την πρώτη προσπάθεια, ήρθε πολύ εύκολα το παιδί. Νιώθω ακόμα κουρασμένος για να μεγαλώσουμε και άλλο την οικογένεια μας, άλλα θα το θέλαμε. Όλα τα Χριστούγεννα όταν έχεις το παιδάκι σου είναι πανέμορφα».

 

https://www.aftodioikisi.gr/paraskinia/poios-voyleytis-tis-nd-pantreytike-me-proxenio/

 

Top
Enable Notifications OK No thanks