-
Αρχική > Πολιτισμός > 8με8”: Οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Καστοριάς  σήμερα  Κυριακή τελευταία ημέρα του χρόνου  (πλούσιο πρόγραμμα)

8με8”: Οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Καστοριάς  σήμερα  Κυριακή τελευταία ημέρα του χρόνου  (πλούσιο πρόγραμμα)

«8 με 8»: Οι εκδηλώσεις του Δήμου Καστοριάς  31 Δεκεμβρίου 2023

➡Κυριακή 31 Δεκεμβρίου
-Πρωτοχρονιάτικο γεύμα αγάπης από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Εργατικών Κατοικιών «Κέλετρον» και του Κέντρου «ΚΕΛΕΤΡΟΝ, Αγάπη για το παιδί-Δράσεις για τον Άνθρωπο» και στη συνέχεια Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα στους οικισμούς των Εργατικών Κατοικιών στην ευρύτερη περιοχή της Χλόης, ώρα 13.00.

➡Κυριακή 31 Δεκεμβρίου
– Κάλαντα με παραδοσιακή ορχήστρα στους δρόμους της Κοινότητας Μανιάκων από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μανιάκων «Η Αγία Παρασκευή», ώρα 10.30π.μ.
– Εορταστικό Γλέντι, προσφορά εδεσμάτων (πατσάς & κρασί) στην πλατεία της Κοινότητας Κλεισούρας, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας
– Παιδικό Καρναβάλι στην πλατεία της Κοινότητας Μακροχωρίου, ώρα 11.00π.μ.
– Υποδοχή του νέου έτους στην πλατεία Δισπηλιού. Ο Αι-Βασίλης μοιράζει δώρα στα παιδιά της Κοινότητας. Προσφορά κερασμάτων, τσιγαρίδες, πατσάς και κρασί. Διοργάνωση: Εκπολιτιστικός Σύλλογος Δισπηλιού Καστοριάς, ώρα έναρξης 16.00.

 

– Παραδοσιακά κάλαντα με τη συνοδεία παραδοσιακής ορχήστρας στην Κοινότητα Μαυροχωρίου από το Πολιτιστικό Σύλλογο Μαυροχωρίου «Έμπνοος», ώρα 17:00.

 

– Μπουλούκια καρναβαλιστών στις γειτονιές της Κοινότητας Κορησού, ώρα 18.00.
– Αλλαγή του Χρόνου στην Πλατεία Μαυροχωρίου με μουσική, κρασί και εδέσματα από το Τοπικό Συμβούλιο της Κοινότητας Μαυροχωρίου, ώρα 23.30.

 

Top
Enable Notifications OK No thanks