-
Αρχική > Πολιτισμός > Μαρία Αντωνίου : Στις εκδηλώσεις του  Μεγάλου Αγιασμού για τη Μεγάλη Δεσποτική Εορτή των Θεοφανείων

Μαρία Αντωνίου : Στις εκδηλώσεις του  Μεγάλου Αγιασμού για τη Μεγάλη Δεσποτική Εορτή των Θεοφανείων

⛪ Στην Ακολουθία του Μεγάλου Αγιασμού για τη Μεγάλη Δεσποτική Εορτή των Θεοφανείων στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Καστοριάς, χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη κ. Καλλίνικου.
⛪ Στη λιτανευτική πομπή προς το σημείο “Σταυρός” και στην τελετή ρίψης του Τιμίου Σταυρού και του καθαγιασμού των υδάτων της λίμνης μπροστά από την Ιερά Μονή Παναγίας Μαυριώτισσας.

Σήμερα είναι μια λαμπρή εορτή για την Ορθοδοξία και τον Ελληνισμό. Μια μέρα φώτισης, που στέλνει παντού το μήνυμα της ελπίδας και της αισιοδοξίας. Με πίστη στις μεγάλες ικανότητες του Έθνους μας. Αποδείξαμε ότι με ομοψυχία και ενότητα, κατορθώνουμε να ξεπερνούμε εμπόδια και δυσκολίες και να βαδίζουμε σταθερά, τολμηρά, μπροστά, στο δρόμο του μέλλοντος και της προοπτικής. Το 2024 είναι το προοίμιο των νέων σελίδων στο βιβλίο ανάπτυξης της χώρας, η οποία βρίσκεται πλέον σε ισχυρή οικονομική, πολιτική και διεθνή θέση. Και αυτές τις σελίδες θα τις γράψουμε όλες και όλοι μαζί.
🌟Χρόνια πολλά σε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες, απανταχού της γης! Χρόνια πολλά στις εορτάζουσες και τους εορταζοντες! Ο Βαπτισθείς Ιησούς Χριστός να μας ευλογεί και να μας προστατεύει!

Top
Enable Notifications OK No thanks