-
Αρχική > Ελλάδα > Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Ανατριχιαστική αποκάλυψη για τον 39χρονο σύντροφο της 41χρονης Γεωργίας – Κατηγορείται ότι είχε βιάσει την αδερφή του

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Ανατριχιαστική αποκάλυψη για τον 39χρονο σύντροφο της 41χρονης Γεωργίας – Κατηγορείται ότι είχε βιάσει την αδερφή του

Σοκάρουν οι πληροφορίες που βγαίνουν στο φως

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Ανατριχιαστική αποκάλυψη για τον 39χρονο σύντροφο της 41χρονης Γεωργίας – Κατηγορείται ότι είχε βιάσει την αδερφή του

Σοκάρουν οι πληροφορίες που βγαίνουν στο φως

Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Ανατριχίλα προκαλεί η αποκάλυψη για τον 39χρονο σύντροφο της 41χρονης Γεωργίας ότι είχε βιάσει την ίδια του την αδερφή!

γυναικοκτόνος Θεσσαλονίκη

 

Στον 39χρονο έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για βιασμό και γενετήσιες πράξεις ενώ η δικογραφία είναι στα χέρια του ανακριτή, το κατώφλι του οποίoυ θα περάσει από λεπτό σε λεπτό.

«Την σκότωσαν την ώρα που κοιμόμουν, δεν το έκανα εγώ» – Ο σύντροφος της 41χρονης Γεωργίας επιμένει για την αθωότητά του

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Ο σύντροφος της 41χρονης Γεωργίας επιμένει για την αθωότητά του, αναφέροντας πως την σκότωσαν την ώρα που κοιμόταν και δεν το έκανε εκείνος.

Παρά το γεγονός ότι όλες οι ενδείξεις συνηγορούν στο ότι ο 39χρονος είναι ο δράστης της στυγερής δολοφονίας της 41χρονης εγκύου Γεωργίας Μουράτη στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, ο ίδιος επιμένει πως δεν το έκανε εκείνος, υποστηρίζοντας πως την ώρα που συνέβη το φονικό, ο ίδιος… κοιμόταν βαθιά! Ωστόσο, τον καίνε οι μαρτυρίες της πρώην συζύγου του.

Ειδικότερα, ο 39χρονος, ο οποίος κρατείται στην ΓΑΔΘ, φέρεται να είπε στην κατάθεσή του ότι τη μοιραία νύχτα της Πρωτοχρονιάς είχε πάρει ένα «βαρύ υπνωτικό χάπι» για να κοιμηθεί και μόλις ξύπνησε, η 41χρονη δεν ήταν στο σπίτι. Αρνείται δε την οποιαδήποτε συμμετοχή του στη δολοφονία της, ενώ, σύμφωνα με σχετικές πληροφορίες, δηλώνει «οργισμένος» και «θυμωμένος» για αυτό που συνέβη, υποστηρίζοντας ότι ο 34χρονος φερόμενος ως συνεργός του τον στοχοποιεί και πως δε γνωρίζει για ποιον λόγο τον εμπλέκει στην υπόθεση.

Ισχυρίζεται, μάλιστα, πως ο φίλος του και συγκατηγορούμενός του δολοφόνησε τη Γεωργία μαζί με άγνωστο συνεργό του, και ότι ο ίδιος δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό, γιατί κοιμόταν βαθιά. «Δεν έκανα τίποτα. Όλα έγιναν τη νύχτα ενώ κοιμόμουν», ανέφερε, σύμφωνα με πληροφορίες, στους αστυνομικούς ο 39χρονος, ο οποίος αναμένεται να οδηγηθεί αύριο Τετάρτη στον εισαγγελέα, μαζί με τον 34χρονο συγκατηγορούμενό του.

Ποινική δίωξη για τρία κακουργήματα και δύο πλημμελήματα άσκησε η εισαγγελέας σε βάρος των δύο ανδρών που κατηγορούνται για τη δολοφονία της 41χρονης εγκύου, η σορός της οποίας βρέθηκε κακοποιημένη το απόγευμα της Δευτέρας σε θαμνώδη περιοχή κοντά στο Μονοπήγαδο, έξω από τη Θεσσαλονίκη, επτά 24ωρα μετά την εξαφάνισή της. Ο 39χρονος σύντροφός της και ο 34χρονος φίλος του, οι οποίοι κρατούνται ως δράστες της στυγερής δολοφονίας της, σύμφωνα με την αναγγελθείσα ποινική δίωξη αντιμετωπίζουν κατηγορίες για τις πράξεις της ανθρωποκτονίας με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, της διακοπής κύησης, της ληστείας (όλες κατά συναυτουργία), όπως επίσης της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας.

Η δικογραφία από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης διαβιβάστηκε το πρωί στην Εισαγγελέα, ενώ οι δύο κατηγορούμενοι αναμένεται να οδηγηθούν αύριο Τετάρτη στον 4ο τακτικό ανακριτή, σε εκτέλεση σχετικών ενταλμάτων σύλληψης. Αναμένεται δε να πάρουν προθεσμία για να απολογηθούν τις επόμενες μέρες.

 Athensmagazine.gr:

 

 

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks