-
Αρχική > Απόψεις > Η  ενημέρωση δεν φιμώνεται, δεν εκβιάζεται και δεν χειραγωγείται

Η  ενημέρωση δεν φιμώνεται, δεν εκβιάζεται και δεν χειραγωγείται

Είναι πολλά τα παραδείγματα που η στάση ανθρώπων, αναλόγως από ποια θέση και σε ποια χρονική στιγμή βρίσκονται, αλλάζει σημαντικά στην βάση των επιδιώξεων και συμφερόντων που έχουν.

Έτσι συμβαίνει σχεδόν πάντοτε και με την συμπεριφορά των περισσοτέρων απέναντι στα μέσα ενημέρωσης, ανεξαρτήτως του τύπου και της μορφής που έχουν.

Όταν για παράδειγμα, θέλει κάποιος να δημιουργήσει μια κατάσταση, να προβάλει μια είδηση, να δημοσιοποιήσει τις θέσεις του, να διαφημίσει τον εαυτό του ή να προμωτάρει μια εκδήλωση τόσο τα μέσα ενημέρωσης όσο και οι λειτουργοί τους είναι χρήσιμοι, λειτουργικοί και φιλαράκια.

Εάν όμως και για οποιοδήποτε λόγο κάποια στιγμή τα μέσα ενημέρωσης δεν ικανοποιήσουν τις ορέξεις των “φίλων και γνωστών” ή ακόμα παραπέρα, τολμήσουν να ασκήσουν κριτική, παράπονα, προτάσεις κοκ, αφουγκραζόμενα είτε τον ρόλο τους είτε το λαϊκό αίσθημα, αυτομάτως μετατρέπονται στους χειρότερους εχθρούς.

Χωρίς κάποιος να υποστηρίζει ότι όλα τα μμε και οι άνθρωποι που εργάζονται σε αυτά δεν έχουν μερίδιο ευθύνης για τα όσα γίνονται στον κλάδο, δεν θα πρέπει κανένας να ξεχνάει ότι η ενημέρωση δεν φιμώνεται, δεν εκβιάζεται και δεν χειραγωγείται!

Οπότε λίγο προσοχή παραπάνω από όλους στην συμπεριφορά προς τους εκπροσώπους της ενημέρωσης . .

Η ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜAΔΑ ΤΟΥ KASTORIA 365 .GR

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks