-
Αρχική > Ελλάδα > Νέος Κόσμος: Μαφιόζικη εκτέλεση έξω από βενζινάδικο-Τον γάζωσαν με 80 σφαίρες

Νέος Κόσμος: Μαφιόζικη εκτέλεση έξω από βενζινάδικο-Τον γάζωσαν με 80 σφαίρες

Νέος Κόσμος: Μαφιόζικη εκτέλεση έξω από βενζινάδικο-Τον γάζωσαν με 80 σφαίρεςΜαφιόζικη εκτέλεση 44χρονου υπεύθυνου πρατηρίου καυσίμων στις 2:00 τα ξημερώματα, στην οδό Ηλία Ηλιού και Φρατζή, στο Νέο Κόσμο. Πρόκειται για ένα κεντρικό σημειό, και το χτύπημα σε ώρα αιχμής.

Οι δύο δράστες πλησίασαν το θύμα, που βρίσκονταν στο αυτοκίνητό του έξω από το βενζινάδικο και πυροβόλησαν δεκάδες φορές με πυροβόλο όπλο και αυτόματο οπλοπολυβόλο. Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο συνέλεξαν πάνω από 80 κάλυκες.

Σύμφωνα με τις αρχές το θύμα είχε σχέσεις με τη νύχτα και είχε απασχολήσει στο παρελθόν με κάποιο χτύπημα στον Πειραιά.

 

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο 44χρονος έγινε «στόχος», καθώς το 2018 είχε πέσει θύμα απόπειρας δολοφονίας. Τότε, ένα λευκό βαν είχε προσεγγίσει το αυτοκίνητο του 38χρονου (τότε) Ε.Ζ. που ήταν σταθμευμένο έξω από γραφείο πετρελαϊκής εταιρείας στην ακτή Κονδύλη στον Πειραιά. Οι δράστες, πυροβόλησαν όμως το καλάσνικοφ είχε πάθει εμπλοκή, με αποτέλεσμα ο 38χρονος να γλιτώσει, και να τραυματιστεί στα πόδια και στο χέρι του. Το υποψήφιο θύμα διατηρούσε σχέσεις με την Bella Mafia που είχε δολοφονηθεί ένα μήνα νωρίτερα.

Μάλιστα, οι αρχές βρήκαν το αυτοκίνητο των δραστων στην περιοχή του Σχιστού, καμμένο.

 

https://www.aftodioikisi.gr/diethni/neos-kosmos-mafioziki-ektelesi-exo-apo-venzinadiko-ton-gazosan-me-80-sfaires/

 

Top
Enable Notifications OK No thanks