-
Αρχική > Ελλάδα > Εξαφάνιση Μεσολόγγι: Τέλος στο θρίλερ με το αίμα στη βάρκα – Ραγδαίες εξελίξεις τις επόμενες ώρες

Εξαφάνιση Μεσολόγγι: Τέλος στο θρίλερ με το αίμα στη βάρκα – Ραγδαίες εξελίξεις τις επόμενες ώρες

Ανατροπή με την κηλίδα αίματος που εντοπίστηκε σε βάρκα στη λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου. Οι Αρχές εξέταζαν αν ανήκει στον αγνοούμενο 31χρονο.

Τις επόμενες πάντως ώρες αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της εξαφάνισης του Μπάμπη, καθώς σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο δικηγόρος της οικογένειας, Κώστας Δημόπουλος αναμένεται να εμφανιστεί στα δικαστήρια Μεσολογγίου, προκειμένου να καταθέσει μήνυση κατά του 50χρονου – που ήταν ο τελευταίος άνδρας που τον είδε – για ψευδομαρτυρία, καθώς έχει πέσει , με βάση το οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας, σε πολλές αντιφάσεις αναφορικά με τις κινήσεις του εκείνη την μοιραία νύχτα.

«Ο αδελφός μου είναι νεκρός»

Η αδερφή του αγνοούμενου Μπάμπη στο Μεσολόγγι δηλώνει σίγουρη πως ο άνθρωπός της έχει πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας.

«Ο αδερφός μου κάπου είναι που είναι νεκρός και δεν μπορούν να βρουν το σώμα του. Να βρεθεί το σώμα του θέλουμε εμείς», είπε.

ΤοΣυμβούλιο Πλημμελειοδικών ενέκρινε το αίτημα του διοικητή του Τμήματος Ασφάλειας Μεσολογγίου για άρση του τραπεζικού απορρήτου στους λογαριασμούς τόσο του 50χρονου κρεοπώλη όσο και του 31χρονου Μπάμπη, επειδή ο κρεοπώλης ήταν ο τελευταίος που είδε και επικοινώνησε ο νεαρός για να ζητήσει πίσω τα 17.000 ευρώ που του είχε δανείσει.

 

https://www.ieidiseis.gr/ellada/231059/eksafanisi-mesologgi-telos-sto-thriler-me-to-aima-sti-varka-ragdaies-ekselikseis-tis-epomenes-ores

Top
Enable Notifications OK No thanks