-
Αρχική > Δ. Μακεδονία > Γρεβενά: «Τεμ@χισαν τα άλογα, τους έκοψαν τα πόδια, την ωμοπλάτη και αφαίρεσαν 750 κιλά κρέας» – Ανατριχιαστική περιγραφή της σφ@γής (Video)

Γρεβενά: «Τεμ@χισαν τα άλογα, τους έκοψαν τα πόδια, την ωμοπλάτη και αφαίρεσαν 750 κιλά κρέας» – Ανατριχιαστική περιγραφή της σφ@γής (Video)

Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Γρεβενά: Φρίκη προκαλούν οι λεπτομέρειες της σφαγής των τεσσάρων αλόγων στη Σαμαρίνα, όπως τις περιγράφει ο κτηνίατρος που εξέτασε τις σορούς τους.

Ανατριχιαστική περιγραφή της σφ@γής των αλόγων στα Γρεβενά

«Οι δράστες ήταν επαγγελματίες πλήρως εξοπλισμένοι. Ο τεμαχισμός των ζώων έγινε με χειρουργική ακρίβεια και εκ του αποτελέσματος φαίνεται ότι γνώριζαν πολύ καλά την ανατομία των αλόγων», επεσήμανε ο κτηνίατρος στον ΑΝΤ1.

Όπως είπε ακόμη ο Φώτης Αμπατζίδης αφαιρέθηκαν τα τέσσερα άκρα των αλόγων και στη συνέχεια αφαιρέθηκε το κρέας από την ωμοπλάτη, εκτιμώντας ότι αφαιρέθηκαν περίπου 750 κιλά κρέατος από τα άλογα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, φαίνεται ότι δεν πρόλαβαν να τεμαχίσουν το τέταρτο άλογο, το οποίο έφερε διαμπερές τραύμα στην κοιλιακή χώρα από μονόβολο φυσίγγι που χρησιμοποιούν στο κυνήγι αγριογούρουνου.

Athensmagazine.gr:

 

https://www.athensmagazine.gr/

 

Top
Enable Notifications OK No thanks