-
Αρχική > Τοπικά νέα > Δήμος Καστοριάς : Στην μάχη με τα χιόνια ( φωτογραφίες )

Δήμος Καστοριάς : Στην μάχη με τα χιόνια ( φωτογραφίες )

Η Πολιτική προστασία του Δήμου Καστοριάς, οι υπάλληλοι και οι  χειριστές δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για να κρατήσουν τους δρόμους ανοιχτούς , ενώ το αμαξοστάσιο του δήμου είναι  εφοδιασμένο με  αρκετούς τόνους αλάτι.
Τα δέκα  εκχιονιστικά μηχανήματα  του Δήμου βρίσκονται σε επιφυλακή και είναι έτοιμα να παρέμβουν σε κρίσιμα σημεία είτε ρίχνοντας αλάτι είτε απομακρύνοντας το χιόνι  ενώ  οι συνεργάτες  από πολλά χωριά είναι έτοιμοι να  συμβάλουν  έτσι ώστε  η επέλαση του χιονιά να  αντιμετωπιστεί  άμεσα και να μην προκαλέσει προβλήματα.
Ήδη τα εκχιονιστικά  έχουν ρίξει  αλάτι στα ορεινά και παγωμένα σημεία  των δρόμων έτσι ώστε να κρατήσουν ανοιχτά τα κρίσιμα σημεία  Ωστόσο έχουν να αντιμετωπίσουν  τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.
Μέχρι στιγμής δεν έχει σημειωθεί κανένα πρόβλημα και μάλιστα η πόλη είναι καθαρή ενώ τα  εκχιονιστικά μηχανήματα θα  παραμένουν ολο το βράδυ  έξω σε κόκκινο συναγερμό σταθμευμένα σε κρίσιμα σημεία του δικτύου αναμένοντας την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων ..

Αξίζει να αναφερθεί ότι  σε επικοινωνία που είχε ο δήμαρχος Καστοριάς  με τους προέδρους των ορεινών κοινοτήτων οπου  δήλωσαν ευχαριστημένοι για την άμεση ανταπόκριση του Δήμου  από την  επέλαση  του άσπρου επισκέπτη .

φωτογραφίες Βασίλης Τσιτσικλής

Top
Enable Notifications OK No thanks