-
Αρχική > Πολιτισμός > Ι. Ν. Α Νικάνορας : Πληθος κόσμου στην ενδιαφέρουσα και επίκαιρη εκδήλωση «Οικογένεια καί ψυχική ζωή» (φωτογραφίες , βίντεο )

Ι. Ν. Α Νικάνορας : Πληθος κόσμου στην ενδιαφέρουσα και επίκαιρη εκδήλωση «Οικογένεια καί ψυχική ζωή» (φωτογραφίες , βίντεο )

Μια άκρως  επίκαιρη  και ενδιαφέρουσα εκδήλωση με θέμα  Οικογένεια και  ψυχική ζωή» πραγματοποίησε σήμερα  με τις ευλογίες του μητροπολίτη Καστοριάς κ, Καλλίνικου  και παρουσία πλήθος κόσμου  στην αίθουσα των συνεστιάσεων του ιερού Ναού Αγίου Νικάνορα η ιερά Μητρόπολη Καστοριάς.

Ομιλητής  της εκδήλωσης ήταν ο  Ψυχίατρος-Ψυχοθεραπευτής κ. Θεόδωρος Μπαργιώτας , ο επιστήμονας   με τις εμπεριστατωμένες γνώσεις του ανέπτυξε  ολες τις πτυχές του  θέματος  «Οἰκογένεια καί ψυχική ζωή».

Ξεχωριστεί νότα της εκδήλωσης ήταν ἡ Παιδική Χορωδία της Ἱερας Μητροπόλεως Καστοριάς όπου  με τις   αγγελικές φωνούλες τους, μάγεψαν τους  παρευρισκόμενους. Τὴν ἐκδήλωση έκλεισαν  οι δύο κορασίδες ΆνναΜαρίά Παπαδοπούλου καὶ Ἄννα Μεσελίδου, ποὺ τραγούδησαν με την συνοδεία την λύρας τους τραγούδια γιὰ τον πατέρα και την μητέρα.

Αξίζει να αναφερθεί οτι μετά το πέρας της εκδήλωσης ο μητροπολίτης Καστοριάς και ο  Πατέρας  Ελευθέριος μοίρασαν αντίστοιχα από  μια εικόνα  και ένα βιβλίο  με τον λόγο του Σεβασμιότατου μητροπολίτη  στην κάθε νιόπαντροι  ζευγάρι και νέους  γονεις  και  από μια εικονίτσα  σε όλα τα παιδιά.

Την εκδήλωση προλόγισε  .ἡ σύντ. ἐκπαιδευτικὸς κ. Χρυσούλα Γκελιδάκι.

Στο βίντεο που ακολουθεί  στο kastoria 365 ο Μητροπολίτης Καστοριάς μιλάει για την συγκεκριμένη  εκδήλωση καθώς επίσης στέλνει και μηνύματα στην Καστοριανή  κοινωνία για θέματα που την αγγίζουν οπως η «Οικογένεια καί ψυχική ζωή»

 

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks