-
Αρχική > Ελλάδα > Μεσολόγγι: «Ίχνος» ανθρώπινων υπολειμμάτων εντόπισε σε βάλτο εκπαιδευμένος σκύλος – Ραγδαίες εξελίξεις με τον Μπάμπη Κούτσικο (Video)

Μεσολόγγι: «Ίχνος» ανθρώπινων υπολειμμάτων εντόπισε σε βάλτο εκπαιδευμένος σκύλος – Ραγδαίες εξελίξεις με τον Μπάμπη Κούτσικο (Video)

Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στις έρευνες για τον εντοπισμό του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι καθώς ο ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος για τον εντοπισμό ανθρώπινων υπολειμμάτων «υπέδειξε» συγκεκριμένο σημείο την Κυριακή. Παράλληλα, μία ανατροπή προκύπτει με την εξαφάνιση του Μπάμπη Κούτσικου, καθώς μια νέα αποκάλυψη αλλάζει τα δεδομένα.

Εξαφάνιση στο Μεσολόγγι: «Μου το έφαγε πισώπλατα το παιδί…» – Συγκλονίζει η μητέρα του αγνοούμενου Μπάμπη (video)

Πεπεισμένη ότι ο 50χρονος κρεοπώλης από το Μεσολόγγι είναι ο δολοφόνος του παιδιού της εμφανίστηκε η μητέρα του 30χρονου Μπάμπη Κούτσικουπου έχει εξαφανιστεί από τις 4 Ιανουαρίου, μιλώντας σε τηλεοπτική κάμερα.

Ψάχνουν κάθε σπιθαμή για τον 30χρονο Μπάμπη

«Πηγαίνω στα χωράφια να ψάξω και νομίζω ότι θα μου μιλήσει το παιδί μου…», είπε η μητέρα του αγνοούμενου Μπάμπη μιλώντας στο «Φως στο Τούνελ» και την Αγγελική Νικολούλη.

«Μου το έφαγε πισώπλατα το παιδί, κάτι κακό έχει γίνει από αυτόν, γιατί χρωστούσε τα χρήματα», ανέφερε η μητέρα του Μπάμπη. Για 16η ημέρα η οικογένεια του Μπάμπη Κούτσικου «χτενίζει» το Μεσολόγγι, ψάχνοντας ίχνη ζωής. Η αδελφή του έδειξε στην κάμερα της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» τα ρούχα που φορούσε ο 30χρονος όταν πήγαινε για κυνήγι.

Στο «Φως στο Τούνελ» μίλησε ο συγκρατούμενος του κρεοπώλη στα κρατητήρια του Μεσολογγίου. Η μαρτυρία του είναι αποκαλυπτική. «Άκουσα και μέσα στον ύπνο του έλεγε “τι έκανες”. Μου είπε ότι μετέφερα τον φίλο μου και αγνοείται. Έλεγε ότι το παιδί είναι νεκρό και ούτε πρόκειται να τον βρούνε», δήλωσε ο συγκρατούμενος του κρεοπώλη.

Μετά από 16 ώρες ανάκρισης, ο κρεοπώλης δεν έσπασε. Δεν είπε το παραμικρό, δεν αποκάλυψε πού βρίσκεται ο Μπάμπης, δεν απάντησε σε καμία ερώτηση. Αρνήθηκε ακόμα και τα ντοκουμέντα.

Athensmagazine.gr:

 

Top
Enable Notifications OK No thanks