-
Αρχική > Ελλάδα > Έγκλημα στη Χαλκίδα: Αυτή είναι η 39χρονη που κατέσφαξε τον 43χρονο

Έγκλημα στη Χαλκίδα: Αυτή είναι η 39χρονη που κατέσφαξε τον 43χρονο

Η δολοφόνος, κόρη ψάλτη και ανιψιά μητροπολίτη, έχει κατάστημα στην παραλία της Χαλκίδας

Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έγκλημα στη Χαλκίδα: Η 39χρονη που κατέσφαξε τον 43χρονο ξυλουργό αναμένεται να απολογηθεί αύριο στον ανακριτή.

Δίπλα στο σταθμευμένο αυτοκίνητο του θύματος, έξω από την πόρτα του οδηγού βρέθηκε και δεύτερο μαχαίρι με κηλίδες αίματος.

Κάμερα κλειστού κυκλώματος έχει καταγράψει τον 43χρονο άνδρα να βγαίνει από το σπίτι του και να κατευθύνεται προς το αυτοκίνητό του.

Ξαφνικά μια γυναίκα τον πλησιάζει και αρχίζει να τον μαχαιρώνει πισώπλατα.

Η επίθεση έγινε μπροστά στα μάτια της συζύγου του 43χρονου, η οποία φώναζε από το μπαλκόνι και έτσι κινητοποιήθηκαν οι περαστικοί και κατάφεραν να ακινητοποιήσουν την 39χρονη, η οποία μαχαίρωσε τον άνδρα την ώρα που έβγαινε από το αυτοκίνητό του.

Στη φωτογραφία απεικονίζεται η 39χρονη γυναίκα από ένα οικογενειακό τραπέζι δίπλα στον άντρα της, παιδικό φίλο του θύματος.

 

Η 39χρονη
Η 39χρονη

 

Έγκλημα στη Χαλκίδα: «Δεν υπήρχε βι@σμός! Οι γονείς μου παρανόησαν, υπήρξε μία συνέρευση που…» – Ξεσπά η 39χρονη που δολοφόνησε τον 43χρονο (Video)

Έγκλημα στη Χαλκίδα: Για πρώτη φορά η 39χρονη που δολοφόνησε τον 43χρονο στη Χαλκίδα μιλά αναφορικά με τα όσα είπε ο πατέρας της στην κάμερα του Star, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ο 43χρονος βίασε την 39χρονη σε πάρτι.

Η 39χρονη μίλησε σε δημοσιογράφο της εκπομπής «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και μεταξύ άλλων δήλωσε: «Οι γονείς μου παρανόησαν με όσα τους είπα. Ποτέ δεν τους μίλησα για βιασμό».

«Τους είπα απλώς για ένα περιστατικό που συνέβη πριν 15 χρονια χωρίς να πω λεπτομέρειες και οι γονείς μου κατάλαβαν εσφαλμένα για βιασμό. Μόλις έμαθα τι είπαν δημόσια, αμέσως ζήτησα να τους δω κατ’ ιδίαν», εξήγησε.

«Μόλις έμαθα τις είπαν δημόσια, αμέσως ζήτησα να τους δω κατ’ ιδίαν. Ήρθαν εδώ όπου κρατούμαι και τους εξήγησα, ότι ήταν κάτι που συνέβη πριν χρόνια, το οποίος για εμένα ήταν τόσο σοβαρό που δεν κατάφερα να το ξεπεράσω ποτέ. Τα υπόλοιπα θα ττα πω μόνο στον Ανακριτή», κατέληξε η 39χρονη.

Athensmagazine.gr:

Top
Enable Notifications OK No thanks