-
Αρχική > Ελλάδα > Άφησε πίσω το παρελθόν, άλλαξε δουλειά: Χαρούμενος στη νέα του ζωή ο Θύμιος Μπουγάς μετά την περιπέτεια που πέρασε (photo)

Άφησε πίσω το παρελθόν, άλλαξε δουλειά: Χαρούμενος στη νέα του ζωή ο Θύμιος Μπουγάς μετά την περιπέτεια που πέρασε (photo)

Ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή του έχει ανοίξει ο Θύμιος Μπουγάς, ο «άνθρωπος με τη μάσκα» που υπέστη άγριο bullying στον Πύργο και η ιστορία του «άγγιξε» το πανελλήνιο.

Δείτε επίσης: Ζει και «αναπνέει» ξανά: H νέα φωτογραφία του Θύμιου Μπουγά μετά τη μεγάλη περιπέτεια τα λέει όλα!

Όμως, ο Θύμιος βρέθηκε, έλαβε τη στήριξη που έπρεπε από οικογένεια, φίλους και απλό κόσμο και επέστρεψε σε μια φυσιολογική κανονικότητα. Όπως αποκάλυψε η δημοσιογράφος και σεναριογράφος Νατάσα Μποζίνη –που είχε κινητοποιηθεί και όταν εξαφανίστηκε ο Θύμιος- o 39χρονος άνδρας εγκατέλειψε τον Πύργο και βρίσκεται στην Αθήνα για να δώσει μάχη για το μέλλον του. Μάλιστα, δημοσίευσε και μια φωτογραφία που της έστειλε ο ίδιος ο Θύμιος.

 

https://www.athensmagazine.gr/article/news/ellada/609526-zei-kai-anapneei-ksana-h-nea-fwtografia-toy-thymioy-mpoyga-meta-th-megalh-peripeteia-ta-leei-ola

 

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks