-
Αρχική > Τοπικά νέα > Πεθερά έστελνε ερωτικά μηνύματα στον πατέρα της νύφης – «Την έδιωξα από το σπίτι»

Πεθερά έστελνε ερωτικά μηνύματα στον πατέρα της νύφης – «Την έδιωξα από το σπίτι»

Μία 45χρονη γυναίκα μοιράστηκε την περίεργη ιστορία με την 65χρονη πεθερά της, η οποία έστελνε ερωτικά μηνύματα και φωτογραφίες στον πατέρα της.

Η γυναίκα έγραψε στον ιστότοπο Reddit ότι μένει με τα 4 παιδιά της, τον 46χρονο σύζυγο της και την πεθερά της. Η 65χρονη μετακόμισε με το ζευγάρι το 2015 όταν ο άντρας της πέθανε και δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει οικονομικά.

Παράλληλα εξήγησε ότι πριν από 3 μήνες οι γονείς της πήγαν να μείνουν μαζί τους επειδή το σπίτι τους κάηκε. Μέχρι να βγάλουν άκρη με την ασφάλεια για το σπίτι και τις ζημιές έμεναν στο δωμάτιο του μεγαλύτερου γιου της.

«Φαινόταν να μισεί την μητέρα μου»

«Η πεθερά μου φαίνεται ότι πάλευε με αυτό και φαινόταν να μισεί ότι η μητέρα μου βρισκόταν εκεί. Η μητέρα μου δεν έχει κάνει τίποτα για να την στενοχωρήσει ή να την ενοχλήσει. Στην πραγματικότητα, η κρεβατοκάμαρα των γονιών μου βρίσκεται στην άλλη πλευρά του σπιτιού. Ωστόσο, δεν έχει πρόβλημα με τον πατέρα μου και πάντα βρίσκει έναν τρόπο να κάνει παρέα μαζί του», έγραψε η 45χρονη.

Πριν από μερικές ημέρες, όταν εκείνη και ο σύζυγος της έλειπαν για δουλειά και τα παιδιά τους ήταν στο σχολείο συνέβη ένα άσχημο περιστατικό. Η μητέρα της κατηγόρησε την 65χρονη πεθερά ότι προσπαθούσε να ξελογιάσει τον σύζυγο της. «Υπήρξαν κάποια ακατάλληλα μηνύματα που έστειλε στον πατέρα μου. Ο πατέρας μου αμέσως τα έδειξε στην μητέρα μου. Η μητέρα μου απαντούσε σαν να ήταν ο πατέρας μου για να δει μέχρι που θα το φτάσει η πεθερά μου. Και το πήγε μακριά», σημείωσε η γυναίκα.

«Την έδιωξα από το σπίτι»

«Μου εξήγησαν τι έγινε από το τηλέφωνο. Όταν γύρισα έδωσα στην πεθερά μου δύο εβδομάδες για να μετακομίσει. Ο σύζυγός μου πιστεύει ότι οξύνω τα πράγματα και πρέπει να συγχωρήσω τις πράξεις της μητέρας του επειδή ένιωθε μοναξιά και ήταν μπερδεμένη», τόνισε η 65χρονη.

Μάλιστα ανέφερε ότι επειδή ο άντρας της συνεχίζει να υπερασπίζεται την μητέρα του πιστεύει ότι πρέπει να του δείξει τα μηνύματα και τις φωτογραφίες που έστειλε στον πατέρα της.

Οι χρήστες έσπευσαν να υποστηρίξουν την 45χρονη και σχολίασαν ότι η πεθερά είχε απαράδεκτη συμπεριφορά. «Είναι μπερδεμένη με τι ακριβώς; Με ποιον είναι και με ποιον δεν είναι παντρεμένη; Μου ακούγεται πρόφαση αυτό», έγραψε ένας χρήστης. «Ο σύζυγος μπορεί επίσης να μετακομίσει με την πεθερά για να μην νιώθει μόνη και μπερδεμένη», ανέφερε ένας άλλος.

Πεθερά έστελνε ερωτικά μηνύματα στον πατέρα της νύφης – «Την έδιωξα από το σπίτι»

Top
Enable Notifications OK No thanks