-
Αρχική > Απόψεις > Την βασιλόπιτα τους έκοψαν οι τεχνικές υπηρεσίες του δήμου Καστοριάς (φωτογραφίες )

Την βασιλόπιτα τους έκοψαν οι τεχνικές υπηρεσίες του δήμου Καστοριάς (φωτογραφίες )

Σε ιδιαίτερα  ζεστό , φιλικό  και σύμπνοιας  κλίμα και με ευχές για υγεία και  δημιουργία πραγματοποιήθηκε σήμερα στην αίθουσα των τεχνικών υπηρεσιών στους Μανιάκους απο τους δυο αντιδημάρχους του δήμου  Καστοριάς Κωνσταντίνο Τσανούσα και Σωκρατη Πέλκα και παρουσία των υπαλλήλων η κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας.

Στο επίκεντρο της εκδήλωσης που έγινε σε πολύ ζεστό κλίμα  μεταξύ νόστιμων εδεσμάτων  οι  συζητήσεις που  επικράτησαν ήταν η πορεία των  τεχνικών υπηρεσιών με γνώμονα η κατασκευή εργων για την ανάπτυξη του δήμου Καστοριάς.

Οι  Αντιδήμαρχοι ευχαρίστησαν  θερμά τους εργαζόμενους για την καθημερινή προσπάθεια που καταβάλλουν και ευχήθηκαν  σε όλες και σε όλους η νέα χρονιά να φέρει υγεία, αγάπη και ευημερία.

Ο Αντιδήμαρχος προγραμματισμού έργων,τεχνικών υπηρεσιών και υπηρεσίας δόμησης Κωνσταντίνος Τσανούσας  ευχήθηκε στη Διεύθυνση, στους Προϊσταμένους και στους εργαζόμενους των Τμημάτων:«Καλή χρονιά με υγεία, αγάπη για τον συνάνθρωπο και δημιουργία», ενώ όπως είπε, ”  Στόχος είναι να βελτιώνουμε συνεχώς τις παρεχόμενες υπηρεσίες».

ο Αντιδήμαρχος Συντήρησης Υποδομών Ηλεκτροφωτισμού και Πρωτογενούς Τομέα ο κ. Σωκράτης Πέλκας
 ευχήθηκε στους εργαζόμενους: «Καλή χρονιά με υγεία, με δύναμη και αλληλεγγύη ώστε να καταφέρνουμε πάντα ενωμένοι να ξεπερνούμε τις δυσκολίες που φέρνει η ζωή» αναφερόμενος  ωστόσο στο έμψυχο δυναμικό τόνισε: «Ο Δήμος δεν είναι κάτι άψυχο, είναι οι άνθρωποι που τον απαρτίζουν και εργάζονται ακούραστα ακόμα και υπό αντίξοες συνθήκες για να εξασφαλίζεται η ασφάλεια και ποιότητα ζωής των δημοτών.

Θεοδώρα Κωτσοπούλου

 

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks