-
Αρχική > Αθλητικά > ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΜΗΜΑΤΩΝ Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ-Άροσις ΣΑΒΒΑΤΟ 10-ΚΥΡΙΑΚΗ 11 & ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΜΗΜΑΤΩΝ Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ-Άροσις ΣΑΒΒΑΤΟ 10-ΚΥΡΙΑΚΗ 11 & ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024

Το τουρνουά Γαλανόλευκα Αστέρια συνεχίζεται για τους αθλητές μικρών ηλικιών, και τον 2ο αγώνα που θα διεξαχθεί στο κλειστό της Μεσοποταμίας. Η ομάδα του Α.Σ. Καστοριάς θα υποδεχτεί τον Ηρακλή το μεσημέρι του Σαββάτου.

Στο ΔΑΚ Βελβεντού θα βρεθεί η εφηβική ομάδα του Α.Σ. Καστοριάς για να αντιμετωπίσει την ομάδα του Βελβεντού για την 4η αγωνιστική του Β΄γύρου το Σάββατο το απόγευμα 10 Φεβρουαρίου, στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του Β΄ γύρου, του Εφηβικού πρωταθλήματος της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ.

Ένα ακόμα νικηφόρο αποτέλεσμα καλείται να φέρει η ανδρική ομάδα του Α.Σ. Καστοριάς _άροσις απέναντι στα Τρίκαλα, για την 15η αγωνιστική εκτός έδρας και το πρωτάθλημα της National League 2, την ερχόμενη Κυριακή, και να επιστρέψει στις νίκες εκτός έδρας. Σ αυτό το σημείο να θυμίσουμε ότι η ομάδα της Καστοριάς είχε σημειώσει νίκη απέναντι στα Τρίκαλα στην 4η αγωνιστική του Α΄ γύρου, μέσα στο κλειστό της Μεσοποταμίας.

Τέλος, την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου η Παιδική ομάδα Β΄ του Α.Σ. Καστοριάς φιλοξενεί την ομάδα της Νεάπολης στο κλειστό της Μεσοποταμίας, στα πλαίσια του Παιδικού Πρωταθλήματος της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ.

ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΓΟΡΙΩΝ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΑ ΑΣΤΕΡΙΑ

ΓΗΠΕΔΟ: ΔΑΚ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ

12:00 Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ Α.Σ. Α΄

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΦΗΒΩΝ

ΓΗΠΕΔΟ: ΔΑΚ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ

16:45 Α.Σ. ΒΕΛΒΕΝΤΟ – Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ NATIONAL LEAGUE 2

ΓΗΠΕΔΟ: ΜΠΑΡΑΣ

17:00  Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ – Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ_Άροσις

ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ Β΄

ΓΗΠΕΔΟ: ΔΑΚ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ

18:00 Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ Β΄– Α.Ο. ΝΕΑΠΟΛΗΣ

 

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks