-
Αρχική > Ελλάδα > Καινοτόμο Έργο AITER – Δημιουργία Νερού από την Ατμόσφαιρα! του Αποστόλου Χρήστου Γεωπόνος-Προγραμματιστής.

Καινοτόμο Έργο AITER – Δημιουργία Νερού από την Ατμόσφαιρα! του Αποστόλου Χρήστου Γεωπόνος-Προγραμματιστής.

Ονομάζομαι Αποστόλου Χρήστος είμαι Γεωπόνος, και είμαι 27 χρονών. Έχετε δημοσιεύσει και παλιότερα κάποια εφαρμογή μου. Πριν λίγες μέρες δημοσίευσα το έργο που έχω αναπτύξει. Το Project AITER (AIr To waTER). Το AITER είναι μια καινοτόμα συσκευή που αποσκοπεί στη δημιουργία νερού από την ατμόσφαιρα με τη χρήση πολύ χαμηλής τάσης ρεύματος(δεν είναι εμπορικό προϊόν και δεν είναι προς πώληση οπότε δεν πρόκειται για διαφήμιση αλλά για κάτι καινοτόμο που θα ήθελα να μοιραστώ). 
 
Η συσκευή λειτουργεί εκμεταλλευόμενη την υγρασία που βρίσκεται στην ατμόσφαιρα, μεταφέροντας το νερό στις πλάκες αποθήκευσης για οποιαδήποτε χρήση. Αυτή η καινοτομία όχι μόνο παρέχει καθαρότερο νερό αλλά συμβάλλει ενεργά στην Αειφορία και τη Βιωσιμότητα. Επιπλέον, η συσκευή μου δύναται να συμβάλει στην ανάπτυξη υγιέστερων και ανθεκτικών φυτών, παράγοντας τρόφιμα υψηλότερης ποιότητας.
Θα ήμουν ευγνώμων εάν θα μπορούσατε να εξετάσετε τη δυνατότητα να συμπεριλάβετε αυτήν την καινοτομία στην επόμενη σας δημοσίευση. Επισυνάπτω το δελτίο τύπου με σχετικές πληροφορίες. Παραμένω στη διάθεσή σας.
 
Περισσότερες πληροφορίες και εικόνες στην σελίδα του πρότζεκτ: https://www.christosapostoloudev.eu/projectaiter
Προτεινόμενος τίτλος: Καινοτόμο Έργο AITER – Δημιουργία Νερού από την Ατμόσφαιρα!

Top
Enable Notifications OK No thanks