-
Αρχική > Τοπικά νέα > Η εκπομπή Ραδιοεφημερίδα με την Αναστασία Κοτζακόλιου φιλοξένησε τον Θωμά Μόσχο, Πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου Καστοριάς. (ΒΊΝΤΕΟ )_

Η εκπομπή Ραδιοεφημερίδα με την Αναστασία Κοτζακόλιου φιλοξένησε τον Θωμά Μόσχο, Πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου Καστοριάς. (ΒΊΝΤΕΟ )_

Ο κ. Μόσχος θα δώσει το «παρών» στη συνάντηση αγροτών στη Νίκαια, ενώ αναμένονται σχετικές αποφάσεις, με τους αγρότες να φαίνονται αποφασισμένοι να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους.

«Οι αγρότες στη Δ. Μακεδονία κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους, ενώ από εδώ και πέρα αυτό που θα συμβεί είναι πολιορκία», είπε με νόημα, προσθέτοντας πως οι εξαγγελίες της κυβέρνησης δεν άλλαξαν σε τίποτα από τα όσα ήξεραν, πλην του ρεύματος, το οποίο χαρακτήρισε «αστείο», λέγοντας πως έρχεται πίεση από εδώ και πέρα.

Το Τελωνείο, ωστόσο, απειλεί με μηνύσεις τους αγρότες, τονίζει ο κ. Μόσχος, προσθέτοντας πως «από εδώ και πέρα πάμε σε ουσιαστικές πιέσεις, κλίνοντας λιμάνια, αεροδρόμια, σύνορα. Θα παραλύσει ένα μεγάλο σύστημα της αγοράς. Πολίτες δεν κλείνουμε και όπου συμβαίνει το κάνει η αστυνομία για λόγους ασφαλείας», είπε ακόμη, λέγοντας πως «θα παραλύσουμε το κράτος και την αγορά».

https://e-ptolemeos.gr/th-moschos-agrot

Top
Enable Notifications OK No thanks