-
Αρχική > Διεθνή > Έμεινε 59 φορές μετεξεταστέος στα σήματα για το δίπλωμα οδήγησης και έσπασε παγκόσμιο ρεκόρ

Έμεινε 59 φορές μετεξεταστέος στα σήματα για το δίπλωμα οδήγησης και έσπασε παγκόσμιο ρεκόρ

Σύμφωνα με το BBC, το συγκεκριμένο άτομο ξόδεψε 1.380 λίρες και 60 ώρες στο εξεταστικό κέντρο προσπαθώντας να περάσει τα σήματα.

 

Έμεινε 59 φορές μετεξεταστέος  στα σήματα για το δίπλωμα οδήγησης και έσπασε παγκόσμιο ρεκόρ

 

Μάλιστα, έσπασε και το ρεκόρ αποτυχίας σε ολόκληρη τη Βρετανία με τα προηγούμενα ρεκορ να φτάνουν τις 57, 55 και τις 53 φορές.

Κάθε εξέταση θεωρίας στη Βρετανία κοστίζει 23 λίρες και διαρκεί περίπου μία ώρα. Το τεστ αποτελείται από 50 ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής που εξετάζουν τις γνώσεις των υποψηφίων για τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και χρειάζονται τουλάχιστον 43 σωστές απαντήσεις.

Σε ισχύ μέχρι τις 19 Ιανουαρίου του 2033: Τέλος εποχής για το δίπλωμα οδήγησης!

Παρά την ευκολία της διαδικασίας αντικατάστασης, πολλοί οδηγοί στην Ελλάδα παραμένουν χρήστες του χάρτινου διπλώματος οδήγησης. Το αρχαίου τύπου δίπλωμα πλέον έχει επίσημη ημερομηνία λήξης, αν και δεν αναγράφεται στο έγγραφο. Από την 19η Ιανουαρίου 2033, το χάρτινο δίπλωμα θα έχει αποσυρθεί.

Μετά την πάροδο αυτής της ημερομηνίας, απαιτείται υποχρεωτική αντικατάσταση. Αν και ο χρόνος λήξης είναι μεγάλος, φτάνοντας τα 9 χρόνια, οι ώριμοι οδηγοί πρέπει να γνωρίζουν ότι μπορεί να λήξει νωρίτερα, ιδίως μέχρι τα 65 τους.

 

https://www.athensmagazine.gr/article/social/weird/676357-emeine-59-fores-meteksetasteos-sta-shmata-gia-to-diplwma-odhghshs-kai-espase-pagkosmio-rekor?utm_source=onesignal&utm_medium=push&utm_campaign=2024-02-24–59——-

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks