Υλικά:
4 κότσια
1 λίτρο μπύρα
3-4 κουταλιές μέλι
1 κρεμμύδι
Πολύχρωμες πιπεριές
Πάπρικα-Ρίγανη
Αλάτι-Πιπέρι
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Αναμειγνύουμε το μέλι με την μπύρα.Βάζουμε το κρέας, σκεπάζουμε με μία μεμβράνη και αφήνουμε για 24 ώρες στο ψυγείο.Την επόμενη μέρα τοποθετούμε το κρέας σε γάστρα με αντικολλητικό χαρτί.Προσθέτουμε το χοντροκομμένο κρεμμύδι, τις πολύχρωμες πιπεριές, αλάτι, πιπέρι, γλυκιά πάπρικα, ρίγανη, την μαρινάδα και ελαιόλαδο.Καλύπτουμε με αντικολλητικό χαρτί και σκεπάζουμε με το καπάκι.
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 2,5-3 ώρες.
https://magirikitisfotinis.blogspot.com/2020/04/blog-post_26.html