-
Αρχική > Διεθνή > Φρίκη: Άνδρας τεμάχισε την καρδιά και τα σπλάχνα της συζύγου του

Φρίκη: Άνδρας τεμάχισε την καρδιά και τα σπλάχνα της συζύγου του

Ένα αποτρόπαιο έγκλημα σημειώθηκε στην Βραζιλία, όπου ένας άνδρας, ο Marcelo Nistarda Antoniassi, τεμάχισε την καρδιά της γυναίκας του, Milena Dantas Bereta Nistarda, αφού πρώτα έσπασε την πόρτα του σπιτιού τους με το αυτοκίνητό του όταν εκείνη τον κατήγγειλε ότι την βίασε.

Σύμφωνα με την DailyMail, λέγεται ότι ο δράστης, εκτός από την καρδιά, τεμάχισε και τα σπλάχνα του θύματος. Όταν οι Αρχές έφτασαν στο σημείο βρήκαν τον Marcelo να κρατάει το μαχαίρι που χρησιμοποίησε για να αφαιρέσει την καρδιά και τα σπλάχνα της Milena.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είπε στους ντετέκτιβ ότι ο σύζυγός της την κρατούσε συχνά φυλακισμένη στο σπίτι και την ανάγκαζε να κάνει σεξ παρά τη θέλησή της. Τον κατήγγειλε την ίδια μέρα που ανακάλυψε μια εφαρμογή παρακολούθησης στο τηλέφωνό της.

Η ομολογία της δολοφονίας – Ζήτησε να τον σκοτώσουν

Μετά τη δολοφονία, ο Marcelo ομολόγησε το έγκλημά του και ζήτησε από τους αστυνομικούς να τον σκοτώσουν. Αρνήθηκε, όμως, να απαντήσει σε ερωτήσεις όταν οδηγήθηκε σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο για 29 χρόνια και είχε έναν μεγάλο γιο, αν και λέγεται ότι μεγάλωσαν και την κόρη του Μarcelo από άλλη σχέση. Η κακομεταχείριση που υπέστη η Μilena λέγεται ότι αυξήθηκε όταν τα παιδιά έφυγαν από το σπίτι πριν από μερικούς μήνες.

ΕΝΙΚΟΣ

Top
Enable Notifications OK No thanks