-
Αρχική > Τοπικά νέα >  Ι. Ν. Αγίου Νικάνορος : 2ο Βραβείο στην έκθεση του Ιωάννη  Σαράντη – μαθητή ΣΤ΄2   9ου  Δημοτικού Σχολείου Καστοριάς

 Ι. Ν. Αγίου Νικάνορος : 2ο Βραβείο στην έκθεση του Ιωάννη  Σαράντη – μαθητή ΣΤ΄2   9ου  Δημοτικού Σχολείου Καστοριάς

Θέμα: Η οικογένεια σε κάθε εποχή υπήρξε το ασφαλές λιμάνι, για όλα της τα μέλη.Τί σημασία έχει για  σένα  σήμερα η  οικογένεια και τι σας προσφέρει ;

   Η οικογένεια είναι και ήταν πάντα πιο ασφαλές σημείο για τα μέλη της, εμένα η οικογένεια έχει μεγάλη σημασία για μένα και δεν θα μπορούσα να ζήσω χωρίς αυτήν, γιατί δεν θα έχω κάποιους να μου συμπαραστέκονται , γιατί δεν θα είχα στέγη κάτο από το κεφάλι μου ,  γιατί δεν θα κάλυπτα μόνος μου τις καθημερινές ανάγκες. Για μένα οικογένεια σημαίνει μια αγκαλιά,οικογένεια σημαίνει ένα σπίτι και φαγητό  γιατί εγώ χωρίς την οικογένεια δεν μπορώ να ζείσω και δεν μπορεί κανείς.

Καθημερινά εκατομύρια άνθρωποι χάνουν ένα μέλος της οικογένειάς τους ήτε από την ηληκία ήτε από πρόβλημα υγείας ή και από δυστίχιμα  κάθε είδους. Τότε οι άνθρωποι χάνουν την γη κάτο από τα πόδια τους , είναι πολύ άσχειμο συνέσθημα να χάνεις κάποιον από την οικογένειά σου γιατί αυτός σε τάϊζε,δεν σε ταϊζε το σούπερ, σε κίμιζε , δεν ήταν το κρεβάτι σου αυτό , σου ήταν πάντα δίπλα σου και αν σε μάλονε για το καλό σου θα ήταν.

Γιατί πάντα θα σαγαπάει ακόμα και από τον ουρανό για αυτό να μην τους ξεχάσεις ποτέ και πάντα με την εκκλησία να μηλάς μαζί του. Η οικογένεια μπορεί να μην είναι πάντα κοντά σου, αλλά θα είναι πάντα στην καρδιά σου.

Μπορεί να είσαι μικρός , ή μεγάλος όταν είσουν μικρός σε διμιουργείσαν οι γωνείς σου καί τώρα που είσαι μεγάλος οι γωνείς σου σε βοηθίσαν να γίνεις ότι θέλεις. Μέχρι να φτάσεις εδώ από τότε που είσουν μικρός και είπες θέλω να γίνω κλόουν . Δεν σου είπαν όχι. Σου χαμογέλασαν και σου είπαν να γίνεις ότι θέλεις και άς ήξεραν ότι δεν θα γινόσουν. Αυτή είναι η οικογένεια και θα είναι πάντα κοντά σου.

Η οικογένεια είναι το ασφαλές λιμάνι κάθε ανθρώπου και δεν θα σταματήσει να είναι ποτέ……

 

Top
Enable Notifications OK No thanks