-
Αρχική > Τοπικά νέα > Γέμισε με επισκέπτες η Καστοριά(βίντεο )

Γέμισε με επισκέπτες η Καστοριά(βίντεο )

Πλημύρισε με κόσμο  σήμερα η Πολη της λίμνης η Καστοριά , δίνοντας έτσι  μια τονωτική ένεση στην ψυχορραγούσα οικονομία της περιοχής μας.

Ο τουρισμός , ο πολιτισμός και ο αθλητισμός πλέον είναι τρία  μεγάλα όπλα και εργαλεία του τόπου μας για μια νέα αναπτυξιακή προσπάθεια.  

Είναι αλληλένδετα στοιχεία  και πολύ σωστά έχουν χαρακτηριστεί ως κινητήριος δύναμη και μοχλός για την ανάπτυξη της οικονομίας του τόπου .

Η βυζαντινή Καστοριά, ως υπαίθριο μουσείο πληροί όλες τις προϋποθέσεις ώστε να καταστεί τουριστικός πόλος έλξης στη Δυτική Μακεδονία  (φυσική ομορφιά, υδάτινο στοιχείο , εύκολη πρόσβαση πλέον με την Εγνατία, πλούσιο πολιτιστικό απόθεμα, υποδομές για φιλοξενία κα.) . Ειλικρινά δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από άλλους προορισμούς.

Πέρα από αυτό εχει γίνει δουλειά στο τομέα των υποδομών, με τις αποκαταστάσεις και τις ανακαινίσεις μνημείων, μουσείων ευρωπαϊκών προδιαγραφών φιλικών στον επισκέπτη αλλά και από άλλους φορείς, συλλόγους και  η κατάσταση  συνεπώς  βελτιώνεται διαρκώς, σε συνδυασμό πάντα με υψηλές  παρεχόμενες υπηρεσίες για  την καλύτερη  εξυπηρέτηση των επισκεπτών, διότι ο κόσμος έχει απαιτήσεις και καλά κάνεΙ

 

Top
Enable Notifications OK No thanks