-
Αρχική > Ελλάδα > Τελέστηκε ο πρώτος γάμος γυναικών στην Ελλάδα

Τελέστηκε ο πρώτος γάμος γυναικών στην Ελλάδα

Παντρεύτηκαν η ηθοποιός Αλεξία Μπεζίκη με τη σύντροφό της Δανάη Δεληγεώργη, που μαζί έχουν και ένα παιδάκι

Γεγονός ο πρώτος γάμος γυναικών στην Ελλάδα, με την τελετή να πραγματοποιείται το απόγευμα της Πέμπτης (7/3) στο Δημαρχείο Αθηνών, από τον Χάρη Δούκα.

Ειδικότερα, παντρεύτηκαν η ηθοποιός Αλεξία Μπεζίκη με τη σύντροφό της Δανάη Δεληγεώργη, που μαζί έχουν και ένα παιδάκι.

«Ήταν πολύ συγκινητικές οι στιγμές και όσοι είχαν τη χαρά να είναι και στα δύο γεγονότα έζησαν πολύ έντονα συναισθήματα. Ήταν και δική μου χαρά και τιμή που μοιράστηκα αυτές τις πολύ προσωπικές στιγμές με τα δύο ζευγάρια, τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής τους», δήλωσε στον Alpha ο δήμαρχος Αθηναίων.

«Βεβαίως έχουμε την υποχρέωση για κάθε πολίτη της Αθήνας να διασφαλίζουμε ότι θα μπορεί να ζει και να αγαπά όποιον εκείνος επιλέγει», πρόσθεσε.

«Η ποικιλομορφία είναι που κρατά τη ζωή ενδιαφέρουσα»

Πριν λίγες ημέρες το ζευγάρι είχε γράψει σε ανάρτησή του στο Facebook:

«Αγαπητοί όλοι, όλες, όλ@

Μας έχει συγκλονίσει η εντυπωσιακή διάδοση των νέων γύρω από τον ιστορικό για την Ελλάδα γάμο μας – ο πρώτος ανάμεσα σε γυναίκες στην χώρα μας! Πραγματικά απροσδόκητη ανταπόκριση και σίγουρα ευπρόσδεκτη!!

Είναι σαν να σχεδιάζεις ένα ήσυχο δείπνο και να καταλήγεις σε ένα συναυλιακό πάρτι! Η ζωή είναι αυθόρμητη, τι ομορφιά!

Ευχαριστούμε για τις ενθαρρυντικές ενέργειες σας σχετικά – κάνουν αυτήν την εξέλιξη στη ζωή μας ακόμη πιο ιδιαίτερη. Σε εκείνους που ακολουθούν το vibe του #LoveIsLove, να ξέρετε ότι κάνετε τις καρδιές μας να χτυπούν πιο δυνατά και πιο ζωηρά. Στους πιο σκεπτικούς σχετικά, είναι εντάξει, σεβόμαστε την ποικιλομορφία των απόψεων. Η ποικιλομορφία είναι που κρατά τη ζωή ενδιαφέρουσα!

Σύντομα μετά το ξαφνιαστικό για εμάς Viral Σοκ, θα είμαστε πρόθυμες για συνεντεύξεις και ο,τιδήποτε χρειαστεί για να διατηρήσουμε την αγάπη και να συνεχίσουμε την υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Ελλάδα.

Στην υγεία των απροσδόκητων πρωτοποριών και σε όλους εσάς που τις καθιστάτε αξέχαστες!

Θερμοί χαιρετισμοί, ευγνωμοσύνη και μεγάλα χαμόγελα,

Αλεξία-Δανάη

*Φωτογραφία, η πιο πρόσφατη που έχουμε, 10 περίπου ημερών, λίγο πριν την μεγαλύτερη στιγμή της μέχρι τώρα κοινής μας ζωής».

https://www.ethnos.gr/greece/article/305420/telesthkeoprotosgamosgynaikonsthnellada

Top
Enable Notifications OK No thanks