-
Αρχική > Τοπικά νέα > Άνδρας επιτέθηκε σε περαστικούς πετώντας τους αντικείμενα και βρίζοντας τους –

Άνδρας επιτέθηκε σε περαστικούς πετώντας τους αντικείμενα και βρίζοντας τους –

Πανικός επικράτησε το μεσημέρι της Τετάρτης 13 Μαρτίου 2024 στο Άργος Ορεστικό, όταν ένας άνδρας σε έξαλλη κατάσταση ξεκίνησε να βρίζει περαστικούς και να τους πετάει αντικείμενα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ditikostipos.gr, ένας ηλικιωμένος άνδρας που έχει ιστορικό με ψυχιατρικά προβλήματα προκάλεσε τρόμο σε κατοίκους και περαστικούς στο Άργος Ορεστικό, όταν ξεκίνησε να πετάει αντικείμενα και να βρίζει όσους περνούσαν κάτω από το μπαλκόνι του σπιτιού του, στο οποίο βρισκόταν ο ίδιος.

 

Στο σημείο έσπευσε άμεσα δύναμη του Τοπικού Αστυνομικού τμήματος Άργους Ορεστικού, η οποία απέκλεισε με τα περιπολικά τους δρόμους γύρο από το σπίτι του ηλικιωμένου άνδρα και στην συνέχεια προχώρησε στην προσαγωγή του στο Αστυνομικό τμήμα για εξηγήσεις.

 

Τέλος, κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του σε ψυχιατρική κλινική της Κοζάνης για περαιτέρω παρακολούθηση σχετικά με την τήρηση της λήψεις της αγωγής που λαμβάνει για τα χρόνια ψυχιατρικά προβλήματα του.

 

Άργος Ορεστικό: Άνδρας επιτέθηκε σε περαστικούς πετώντας τους αντικείμενα και βρίζοντας τους – Οδηγήθηκε σε ψυχιατρική κλινική της Κοζάνης από την Αστυνομία

Top
Enable Notifications OK No thanks