-
Αρχική > Αθλητικά > Μεγάλη νίκη για την Σάκκαρη – Προκρίθηκε στον τελικό του Indian Wells

Μεγάλη νίκη για την Σάκκαρη – Προκρίθηκε στον τελικό του Indian Wells

H εκπληκτική Μαρία Σάκκαρη δεν προήθηκε ούτε από την βροχη κιαι προκρίνεται στον τελικό!

  • Μαρία Σάκκαρη για άλλη μια φορά επικράτησε σε έναν συγκλονιστικό ημιτελικό της Αμερικανίδας και προκρίνεται για να κατακτήσει τον τίτλο στο «1000άρι» της Καλιφόρνια.

Μάλιστα, πέρα από την 20χρονη αντίπαλο της, η Σάκκαρη κλήθηκε να ξεπεράσει και τη βροχή, η οποία μετέτρεψε τον αγώνα σε… μαραθώνιο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο ημιτελικός διακόπηκε δύο φορές, την πρώτη για 25 λεπτά και τη δεύτερη μόλις ξεκίνησε το δεύτερο σετ.

Η Μαρία, όμως, αποδείχθηκε σκληροτράχηλη άντεξε στο… μπες, βγες και θριάμβευσε, πανηγυρίζοντας την πέμπτη νίκη της σε οκτώ αναμετρήσεις κόντρα στην Γκοφ.

Στον μεγάλο τελικό του Indian Wells, η Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την Ίγκα Σβιόντεκ.

Θα είναι η έκτη συνάντηση τους, με την Ελληνίδα να προηγείται με 3-2 νίκες.

Ο αγώνας που θα κρίνει τον τίτλο θα διεξαχθεί το βράδυ της Κυριακής (17/3).

Συγκεκριμένα, θα ξεκινήσει στις 20:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports6HD.

Οργισμένη η Σάκκαρη: «Είστε για γέλια, γι’ αυτό το τένις δεν θα πάει ποτέ μπρоστά στη χώρα μας»- Η σκληρή ανάρτησή της

«Είστε για γέλια, γι’ αυτό το τένις δεν θα πάει ποτέ μπρоστά στη χώρα μας» ανέφερε σε μια σκληρή ανάρτηση η Μαρία Σάκκαρη, η οποία εμφανίστηκε οργισμένη με αυτά που διάβασε.

«Ιστορικό χαμηλό για την Ελλάδα στις κατατάξεις ανδρών και γυναικών τα τελευταία δυόμιση χρόνια. Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη βγήκαν εκτός πρώτης δεκάδας, καταλαμβάνοντας την 11η θέση σε ATP Rankings και WTA Rankings αντίστοιχα από σήμερα», ήταν η ανάρτηση που προκάλεσε την αντίδραση της Σάκκαρη.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια απάντησε η ίδια στο tweet που ανέφερε ότι εκείνη και ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι στο νούμερο έντεκα του κόσμου, με μια αναφορά η οποία δεν έκρυβε την οργή της. Με την ευκαιρία, δείτε τα λεφτά που πήρε από το έπαθλο στο Μεξικό.

«Το σκεφτήκατε πολύ αυτό πριν το γράψετε; Για αυτό το τένις δεν θα πάει μπροστά στη χώρα μας. Είστε για γέλια!», σχολίασε οργισμένη η Ελληνίδα πρωταθλήτρια.

 

 Athensmagazine.gr:

 

Top
Enable Notifications OK No thanks