-
Αρχική > Αθλητικά > Μόνο η Ι. Μητρόπολη Καστοριάς στηρίζει την μετάβαση  των παιδιών του  5ου δημοτικού σχολείου Καστοριάς στην Αθήνα για να συμμετέχουν στον πανελλήνιο διαγωνισμό ρομποτικής

Μόνο η Ι. Μητρόπολη Καστοριάς στηρίζει την μετάβαση  των παιδιών του  5ου δημοτικού σχολείου Καστοριάς στην Αθήνα για να συμμετέχουν στον πανελλήνιο διαγωνισμό ρομποτικής

Πραγματοποιήθηκε  το  Σάββατο 9 Μαρτίου στις 9:30 το πρωί στο Βιοκλιματικό Σχολικό Συγκρότημα στην ΖΕΠ Κοζάνης ο 10ος Περιφερειακός Διαγωνισμός Δυτικής Μακεδονίας με τη συμμετοχή εκπαιδευτικών και μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Στον διαγωνισμό συμμετείχε το 5ο δημοτικό σχολείο Καστοριάς  ‘οπου κέρδισε από πολλά σχολεία της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας  το 3ο βραβείο και το εισιτήριο για να συμμετέχει  στον πανελλήνιο διαγωνισμό ρομποτικής που θα λάβει χώρα στην Αθήνα  στις  30 και 31 Μαρτίου στο Γήπεδο Tae Kwon DO στην Αθήνα.

Είναι τιμη  για την περιοχή μας που θα μας εκπροσωπήσει ένα σχολείο ωστόσο αυτή η δράση των παιδιών  για την μετάβαση  τους στην Αθήνα  υποστηρίζεται μόνο απο την ιερά μητρόπολη Καστοριάς . Μήπως εδώ δεν πρέπει  οι τοπικοί μας  φορείς να ευαισθητοποιηθούν  και να στηρίξουν αυτό το εγχείρημα των παιδιών που πέρα από το σχολείο τους θα κάνει και γνωστή και την περιοχή μας.

5ο δημοτικό σχολείο Καστοριάς : Προκρίθηκε στον 10ο Περιφερειακό Διαγωνισμό ρομποτικής  Δ. Μακεδονίας ( φωτογραφίες – βίντεο )

 

 

 

 

 

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks