-
Αρχική > Ελλάδα > «Κλείνουν» τον χειμώνα τα Μερομήνια: «Απομένουν δύο χιονισμένες μέρες…»

«Κλείνουν» τον χειμώνα τα Μερομήνια: «Απομένουν δύο χιονισμένες μέρες…»

Κλείνουν» τον χειμώνα τα Μερομήνια: «Απομένουν δύο χιονισμένες μέρες…»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μερομήνια: Συνέχεια στις απανωτές εναλλαγές του καιρού μέχρι και τα τέλη Μαρτίου με ήπιες θερμοκρασίες αρχικά και πολύ κρύο για μια βδομάδα σχεδόν!

Ο Μάρτιος 2024 θα είναι σε γενικές γραμμές ψυχρός με βοριάδες και τη θερμοκρασία σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα. Θα πέσουν χιόνια στα ορεινά, στα ημιορεινά της βορειοδυτικής χώρας και βροχές στις υπόλοιπες περιοχές. Η κατάσταση μετά τις 10 με 15 Μαρτίου δείχνει να καλυτερεύει και ο καιρός μαλακώνει αρκετά.

Ο Απρίλιος 2024 στο πρώτο 15νθήμερο θα κυλήσει με βροχές, ενώ βελτιώνεται ο καιρός στο β’ 15νθήμερο και ανεβαίνει η θερμοκρασία. Ο Μάιος θα χαρακτηρίζεται από βροχές από 15 έως 20 του μήνα, ενώ μετά τις 20 θα φτάσει για τα καλά τη ζέστη.

 

«Μπαράζ» κακοκαιρίας μέχρι την 25η Μαρτίου από τον Τάσο Αρνιακό: «Φτάνοντας στην εθνική επέτειο θα έχουμε προβλήματα με…»

Ο Τάσος Αρνιακός αναφέρθηκε στις καιρικές συνθήκες μέχρι την 25η Μαρτίου, τονίζοντας πως η κακοκαιρία δε θα λείψει στην χώρα μας, ακόμη και ανήμερα της εθνικής μας επετείου, κάτι που αναφέρει και ο Κλέαρχος Μαρουσάκης.

Ο έμπειρος μετεωρολόγος ανέφερε στον ΑΝΤ1, ότι η εαρινή ισημερία σήμερα (20/3) σημαίνει την επίσημη είσοδο της άνοιξης, αν και αυτό θα γίνει με άστατο καιρό, με βροχές στην Αττική και στο Αιγαίο, καθώς και χιονοπτώσεις στα βουνά σε υψηλά υψόμετρα, με τους ανέμους αρκετά ισχυρούς στα 7 μποφόρ και τον υδράργυρο να ανεβαίνει στους 19 βαθμούς.

Ο καιρός θα είναι αύριο (21/3) βελτιωμένος, με τις βροχές να έρχονται ξανά από την Παρασκευή (22/3) το απόγετμα και να συνεχίζονται μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου (23/3), περνώντας και από την Αττική, ενώ την Κυριακή (24/3) θα σημειωθεί εκ νέου βελτίωση, προτού σημειωθούν φαινόμενα στα δυτικά και τα βορειοδυτικά ανήμερα της 25ης Μαρτίου.

 Athensmagazine.gr:

 

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks