ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα ταψί με λαδόκολλα επ άνω βάζουμε κουταλιές απο νουτελα και τα βάζουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά να παγώσουν
Αυτή θα είναι η Γέμιση. Σε ένα μπωλ βάζουμε 100 γραμμάρια ζάχαρη με ξύσμα από 2 πορτοκάλια και Ανακατεύουμε προσθέτουμε 2 Αυγά
Ανακατεύουμε 100 ml σπορελαιο η λιωμένο βούτυρο ότι προτιμάτε, 1 κουταλιά της σούπας υγρή βανίλια, 100 γραμμάρια γιαούρτι πλήρες 150 γραμμάρια Αλεύρι για όλες τις χρήσεις κοσκινιζμενο μαζί με 8 γραμμάρια μπεικιν παουντερ, μία πρεζα αλάτι
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 15 λεπτά περίπου.
Η Συνταγή είναι από Geri Dako – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.
Περιηγηθείτε σε νόστιμες και δημιουργικές συνταγές.
Φτιάξτε πεντανόστιμα πιάτα, με γρήγορη εκτέλεση.
Γιατί η απόλαυση της μαγειρικής δεν τελειώνει ποτέ..