-
Αρχική > πρωτοσέλιδα > Μητροπολίτης Καστοριάς : Η Περιοχή μας εχει πλούσιες  βυζαντινές και θρησκευτικές ομορφιές που αν δεν μπορεί να ταυτιστεί με την Καλαμπάκα – μετέωρα τουλάχιστον  μπορεί να γίνει όμοια (βίντεο )

Μητροπολίτης Καστοριάς : Η Περιοχή μας εχει πλούσιες  βυζαντινές και θρησκευτικές ομορφιές που αν δεν μπορεί να ταυτιστεί με την Καλαμπάκα – μετέωρα τουλάχιστον  μπορεί να γίνει όμοια (βίντεο )

Για τις  θρησκευτικές εκδηλώσεις που ετοιμάζει η Ιερά  Μητρόπολη Καστοριάς εν οψει του Πάσχα  που θα είναι και πολλές και πλούσιες , αναφέρθηκε στο kastoria 365 o Μητροπολίτης Καστοριάς κ. Καλλίνικος  ο ποιμενάρχης μας  ενημέρωσε οτι   θα λειτουργήσουν  όλα τα εκκλησάκια για να τα δει ο κόσμος της Καστοριάς και οι επισκέπτες.

Υποστήριξε παράλληλα οτι η περιοχή μας εχει πλούσιες  βυζαντινές και θρησκευτικές ομορφιές  που αν δεν μπορούμε να ταυτιστούμε με την Καλαμπάκα τα μετέωρα τουλάχιστον  μπορεί να γίνει όμοια τους.

Η Καστοριά  αν είναι για ένα πράγμα διάσημη ανα τω πανελλήνιο είναι για τον εξαιρετικό φυσικό της διάκοσμο και τον οικολογικό της πλούτο.

Διαθέτει 74  εκκλησίες,  άπειρα τοπία και εξαιρετικές τοποθεσίες που όλες τους προσφέρονται για περιηγήσεις, ξεναγήσεις, διαμονές και αθλοπαιδιές

Αν όλοι αυτοί οι θύλακες αυτές αξιοποιηθούν ορθά, κάτω από συγκεκριμένα περιηγητικά και αθλητικά προγράμματα τότε λίαν συντόμως θα φέρουν τεράστια ανάπτυξη  στο τουριστικό κεφάλαιο του τόπου

 

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks