-
Αρχική > Ελλάδα > Γυναικοκτονία στος Αγίους Αναργύρους: Ανατριχιάζει ο πατέρας της 28χρονης – «Έχει πεθάνει ένας άγγελος. Φέρτε την πίσω, μπορείτε;»

Γυναικοκτονία στος Αγίους Αναργύρους: Ανατριχιάζει ο πατέρας της 28χρονης – «Έχει πεθάνει ένας άγγελος. Φέρτε την πίσω, μπορείτε;»

«Εσείς οι δημοσιογράφοι μπορείτε να φέρετε τη θανατική ποινή; Να καθαρίσει ο τόπος από αυτά τα αποβράσματα»

Από Εύη Κουρίδου

Άγιοι Ανάργυροι: Συγκλονιστικά ήταν τα λόγια του πατέρα που σε μια στιγμή έχασε για πάντα την κόρη του από τα χέρια του πρώην συντρόφου της. Παράλληλα, για την 28χρονη μίλησε και ο πατέρας του γυναικοκτόνου.

Survivor 2024 spoiler: Επιστρέφει στον Άγιο Δομίνικο η Ρία Κολοβού

«Εσείς οι δημοσιογράφοι μπορείτε να φέρετε τη θανατική ποινή; Αυτό, τίποτε άλλο. Να καθαρίσει ο τόπος. Να φέρετε τη θανατική ποινή. Κάντε τα ρεπορτάζ σας και φέρτε τη θανατική ποινή σε αυτά τα αποβράσματα. Σε αυτά τα καθίκια. Δεν τα φέρνετε εσείς και θα μας αναγκάζετε εμάς τους πατεράδες, για να μπούμε κι εμείς φυλακή. Θα πρέπει να γίνει το κακό. Βγείτε να βοηθήσετε, ρε παιδιά. Κατόπιν εορτής που έχει πεθάνει ένα κοριτσάκι, ένας άγγελος. Φέρτε την πίσω, μπορείτε;», είπε αρχικά ο πατέρας της 28χρονης.

«Αυτός θα τη σκότωνε ούτως ή άλλως. Θα την παρακολουθούσε κι όταν πήγαινε στο σπίτι της, θα ερχόταν και θα τη σκότωνε. Το είχε κανονισμένο, σχεδιασμένο. Είναι φόνος εκ προ μελέτης», είπε ακόμη.

«Τώρα χωρίσανε, τώρα έχουν δύο μήνες που χωρίσανε», είπε στη συνέχεια, για να προσθέσει την άποψή του ότι «σίγουρα την παρακολουθούσε» αυτό το διάστημα.

Έγκλημα στους Αγίους Αναργύρους: Η 28χρονη είχε καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα το 2020 για τον 39χρονο δολοφόνο της

Ο 39χρονος πρώην σύντροφος της 28χρονης, ο οποίος είχε ιστορικό κακοποιητικής συμπεριφοράς εναντίον της, διέπραξε το έγκλημα της δολοφονίας της με μαχαίρι το βράδυ της Δευτέρας, σε απόσταση λίγων μέτρων από το αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες το 2020 η κοπέλα που δολοφονήθηκε είχε καταθέσει αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά του άνδρα που έμελλε να γίνει ο δολοφόνος της.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες τα ασφαλιστικά μέτρα της κοπέλας συνοδεύονταν από καταγγελία για βιασμό και ξυλοδαρμό από τον δράστη του φονικού στους Αγίους Αναργύρους.

Έγκλημα στους Αγίους Αναργύρους: Η 28χρονη είχε καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα το 2020 για τον 39χρονο δολοφόνο της

Η εικόνα που έχει σχηματιστεί είναι ότι ο 39χρονος περίμενε σε μηχανάκι την κοπέλα έξω από το αστυνομικό τμήμα και όταν αυτή βγήκε, το βράδυ της Δευτέρας, την κυνήγησε και την πρόλαβε πριν εκείνη να καταφέρει να επιστρέψει στο ΑΤ για να προστατευθεί.

Κατά πληροφορίες, μάλιστα, το φονικό έγινε τη στιγμή που η κοπέλα μιλούσε με τηλεφωνήτρια του 100 το οποίο είχε καλέσει για να ζητήσει να τη συνοδεύσει σπίτι της περιπολικό καθώς νωρίτερα φέρεται να είχε πει «φοβάμαι» στην γυναίκα αξιωματικό υπηρεσίας στο ΑΤ Αγίων Αναργύρων.

Athensmagazine.gr:

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks