-
Αρχική > Τοπικά νέα > Δίκη ειδικού φρουρού: «Η νύφη μου είχε σχέσεις με τον ταξιτζή

Δίκη ειδικού φρουρού: «Η νύφη μου είχε σχέσεις με τον ταξιτζή

Δίκη ειδικού φρουρού: «Η νύφη μου είχε σχέσεις με τον ταξιτζή- Δεν είναι δολοφόνος δεν ήθελε να τον ληστέψει»- Πρώην σύζυγος: «Είχε προβλήματα με το τζόγο, απέσπασε λεφτά απ΄ το λογαριασμό μου»

Την επόμενη Παρασκευή 19 Απριλίου, αναμένεται να παιχτεί η τελευταία πράξη της υπόθεσης δολοφονίας του 52χρονου ταξιτζή, Κοσμά Τζέλλιου, από τον ειδικό φρουρό ο οποίος έχει καταδικασθεί πρωτόδικα σε δις ισόβια για τη δολοφονία, ληστεία, οπλοχρησία και οπλοκατοχή.

Το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Δυτικής Μακεδονίας εξέτασε σειρά μαρτύρων μεταξύ των οποίων οι γονείς του δράστη, με τη μητέρα του να καταθέτει για πρώτη φορά πως «η πρώην νύφη μου είχε κρυφές σχέσεις με τον ταξιτζή και έκανε μάλιστα δύο εκτρώσεις».

Η αναφορά αυτή προκάλεσε αναστάτωση στο δικαστήριο, με την έδρα και τον εισαγγελέα να αναρωτιούνται γιατί αυτά κατατίθενται για πρώτη φορά, ενώ ο πατέρας του δράστη στάθηκε στον επαγγελματισμό και την αυτοθυσία που επέδειξε σε πολλές υποθέσεις της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας ο γιός του.

«Δεν ήθελε να τον σκοτώσει, ούτε να τον ληστέψει», επεσήμανε στεκόμενος ουσιαστικά στην υπερασπιστική γραμμή που έχει χαράξει η πλευρά του ειδικού φρουρού στη διαδικασία εκδίκασης στο Εφετείο.

Η πρώην σύζυγός του κατέθεσε για άλλη μία φορά πως είχε πρόβλημα με το τζόγο «και είχε κλέψει λεφτά από το λογαριασμό μου», ενώ πρώην συνάδελφος του αστυνομικός τόνισε πως του είχε εκμυστηρευτεί ότι είχε προβλήματα αντιζηλίας «με κάποιον ταρίφα».

Η πλευρά της υπεράσπισης κατέθεσε εκ νέου το αίτημα της εξέτασης του ιατροδικαστή από το δικαστήριο, κάτι το οποίο απέρριψε η έδρα μετά από πρόταση του Εισαγγελέα.

Πλέον με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η απολογία του καθ’ ομολογία δράστη και το τι νέο θα εισφέρει στη διαδικασία, ενώ θα ακολουθήσουν οι αγορεύσεις των συνηγόρων πολιτικής αγωγής και υπεράσπισης.

 

https://e-ptolemeos.gr/diki-eidikou-frourou-i-nyfi-mou-eiche-scheseis-me-ton-taksitzi-den-einai-dolofonos-den-ithele-na-ton-listepsei-proin-syzygos-eiche-provlimata-me-to-tzogo-apespase-lefta-ap%ce%84-to-logariasmo-mou

 

Top
Enable Notifications OK No thanks