-
Αρχική > Απόψεις > Άντρο παραβατικών στοιχείων η Κουμπελίδικη

Άντρο παραβατικών στοιχείων η Κουμπελίδικη

Έντονη είναι η δυσαρέσκεια αλλά και ο προβληματισμός των κατοίκων της περιοχής αλλά και όλων των Καστοριανών με την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή της Παναγίας της Κουμπελίδικης τον τελευταίο καιρό.

Δίπλα στα χρόνια προβλήματα της μετατροπής της πλατείας σε υπαίθριο πάρκινγκ  του ναού σύμβολο της πόλης, ήρθε να προστεθεί αυτό της έντονης παραβατικής συμπεριφοράς από παρέες νεαρών και όχι μόνο.

Οι κάτοικοι δεν μπορούν να κρύψουν πλέον τον εκνευρισμό και την οργή τους από τα πολλά γεγονότα που στην αρχή φαινόταν σαν κακόγουστα αστεία αλλά τείνουν να γίνουν μόνιμη εστία παραβατικότητας όταν νυχτώνει.

Τα φαινόμενα που έχουν παρατηρηθεί είναι πολλά, από μικρά έως πολύ σοβαρά , και σχεδόν πάντα ειδοποιείται η αστυνομία που απλά φαίνεται να τους διώχνει προσωρινά μόνο και οι ομάδες αυτές επανέρχονται χτυπώντας πόρτες και κουδούνια, ανάβοντας φωτιές σε κάδους σκουπιδιών και άλλες πολλές πράξεις αντεκδίκησης των κατοίκων.

Είναι καιρός κάποιος να ασχοληθεί σοβαρά με την κατάσταση και να μην δούμε άλλη μια όμορφη και ιστορική περιοχή του κέντρου να καταντάει τόπος παρανομιών και άσχημων συμπεριφορών.

Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ

Top
Enable Notifications OK No thanks