-
Αρχική > Ελλάδα > Χιλιάδες προσλήψεις “τρέχουν” σε Δημόσιο και φορείς (λίστα)

Χιλιάδες προσλήψεις “τρέχουν” σε Δημόσιο και φορείς (λίστα)

Αλέξανδρος Κλοκώνης

Nέες προσλήψεις θα γίνουν σε Δημόσιο και φορείς το επόμενο διάστημα.

Ζητούνται υποψήφιοι των βαθμίδων εκπαίδευσης (ΠΕ, ΔΕ, ΥΕ).

Στους διαγωνισμούς συμμετέχουν υποψήφιοι ηλικίας 18 – 65 ετών.

Δείτε αναλυτικά κάνοντας κλικ στους παρακάτω συνδέσμους:

Προσλήψεις 6 ατόμων στην ΕΦΑ Θεσπρωτίας

Η ΕΦΑ Θεσπρωτίας γνωστοποιεί την πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού και λοιπών ειδικοτήτων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών του έργου «Επείγουσες σωστικές ανασκαφικές εργασίες στο Λαδοχώρι Ηγουμενίτσας».

Προσλήψεις 7 ατόμων στο Ρωμαϊκό Ωδείο Πατρών

Το υπουργείο Πολιτισμού ανακοινώνει την πρόσληψη Επιστημονικού και εργατοτεχνικού προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών του ΥΠΟΕΡΓΟΥ 1 «Διαμόρφωση Περιβάλλοντος Χώρου Ρωμαϊκού Ωδείου Πατρών», στο πλαίσιο της ενταγμένης στο Πρόγραμμα “Δυτική Ελλάδα 2021-2027” Πράξης «Διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου και φωτισμός Ανάδειξης – λειτουργικός Ρωμαϊκού Ωδείου Πατρών» κωδικό ενάριθμου 2023ΕΠ00170049 και κωδικό ΟΠΣ 6002436.

Ανοιχτές θέσεις εργασίας στην ΕΦΑ Πόλης Θεσσαλονίκης

Η ΕΦΑ Πόλης Θεσσαλονίκης γνωστοποιεί την πρόσληψη προσωπικού λοιπών ειδικοτήτων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την εκτέλεση των εργασιών απολογιστικά και με αυτεπιστασία του έργου «Εργασίες ευπρεπισμού σε μνημεία κα αρχαιολογικούς χώρους της Θεσσαλονίκης» στο πλαίσιο του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων 2024 .

Προσλήψεις στην ΕΦΑ Χαλκιδικής και Αγίου Όρους

Η ΕΦΑ Χαλκιδικής και Αγίου Όρους ανακοινώνει την πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού και λοιπών ειδικοτήτων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών του υποέργου 1 «Αποκατάσταση του παλαιού Ηγουμενείου της Ιεράς Μονής Μεγίστης Λαύρας Αγίου Όρους» της πράξης «Αποκατάσταση του παλαιού Ηγουμενείου της Ιεράς Μονής Μεγίστης Λαύρας Αγίου Όρους».

Προσλήψεις 11 ατόμων στο υπουργείο Πολιτισμού

Την πρόσληψη Επιστημονικού προσωπικού και λοιπών ειδικοτήτων συνολικού αριθμού 11 ατόμων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών του

έργου «Αποκατάσταση και ανάδειξη του νότιου επιθαλάσσιου τείχους και του νοτιοδυτικού προμαχώνα του στην κάτω πόλη Μονεμβασίας», για χρονικό διάστημα οκτώ (8) μηνών από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης.

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις μαγείρων στο ΥΠΕΘΑ

Το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριών (3) ατόμων, για την κάλυψη αναγκών του ΥΠΕΘΑ/ΓΕΝ στον Ναύσταθμο Κρήτης (Λουτρικές Εγκαταστάσεις), που εδρεύει στο Δήμο Χανίων της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων.

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις 27 συμβασιούχων στο ΥΠΕΘΑ

Γνωστοποιείται η πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, 27 ατόμων για την κάλυψη αναγκών του Θερέτρου Αξιωματικών του ΥΠΕΘΑ/ΓΕΝ στη Ναυτική Βάση Νοτίου Ευβοϊκού που εδρεύει στο Δήμο Μαραθώνος της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής.

Προσλήψεις 10 ατόμων στην ΕΦΑ Πόλης Αθηνών

Η ΕΦΑ Πόλης Αθηνών ανακοίνωσε την πρόσληψη του ακόλουθου επιστημονικού προσωπικού και λοιπών ειδικοτήτων, με σύμβασηεργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών τουΥποέργου 1: Εργασίες για τη βελτίωση υποδομών προσβασιμότητας στους αρχαιολογικούς χώρουςκαι στα Μουσεία Αρχαίας Αγοράς Αθηνών και Κεραμεικού του Έργου “SUB 1: Βελτίωση υποδομών προσβασιμότητας στους αρχαιολογικούς χώρους και τα Μουσεία της Αρχαίας Αγοράς Αθηνών καιτου Κεραμεικού”.

Προσλήψεις 35 ατόμων στον ΔΕΔΔΗΕ (προκηρύξεις)

Συνεχίζει το μπαράζ προσλήψεων ο ΔΕΔΔΗΕ. Αυτή τημ περίοδο προσλαμβάνει σε Βόλο και Αλιβέρι.

Προσλήψεις 20 ατόμων στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης

Στην πρόσληψη είκοσι (20) ατόμων για την κάλυψη θέσεων προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας επτά (7) μηνών, προχωρά το Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης.

Προσλήψεις 295 δικαστικών επιμελητών (προκήρυξη)

Προκήρυξη διαγωνισμού υποψήφιων δικαστικών επιμελητών έτους 2024

Το υπουργείο Δικαιοσύνης προκηρύσσει διαγωνισμό για την πλήρωση κενών οργανικών θέσεων δικαστικών επιμελητών, ο οποίος θα διενεργηθεί την 31 Μαΐου 2024 στο Κατάστημα του Εφετείου της έδρας του κάθε Συλλόγου Δικαστικών Επιμελητών.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι γεννήθηκαν κατά τα έτη 1984 έως και 2002.

Προσλήψεις 8 ατόμων στην ΕΦΑ Καρδίτσας

Η ΕΦΑ Καρδίτσας ανακοινώνει την πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού και λοιπών ειδικοτήτων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την εκτέλεση εργασιών του έργου «Αποκατάσταση πληγέντων μνημείων – κτιρίων αρμοδιότητας του ΥΠ.ΠΟ. από πλημμύρες και άλλες φυσικές καταστροφές στην Π.Ε. Καρδίτσας» με κωδικό (2023ΝΑ21400000) της ΣΑΝΑ 214 – ΠΔΕ 2024

Ανοιχτές θέσεις εργασίας στην ΕΦΑ Ροδόπης

Η ΕΦΑ Ροδόπης ανακοινώνει την πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού και λοιπών ειδικοτήτων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών του υποέργου 6 «Δαπάνη Αρχαιολογικών Εργασιών» της πράξης «Κατασκευή Φράγματος Συμβόλων και ενίσχυση εξωτερικού τροφοδοτικού δικτύου ύδρευσης ορεινού όγκου Δήμου Κομοτηνής»

Προσλήψεις 5 ατόμων στην ΕΦΑ Λέσβου

Η ΕΦΑ Λέσβου ανακοινώνει την πρόσληψη προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την εκτέλεση σωστικών ανασκαφών σε οικόπεδα ιδιωτών στη νήσο Λήμνο για χρονικό διάστημα εφτά (7) μηνών από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης του έργου της ΣΑΝΑ 514 ΠΔΕ 2024 με κωδικό: 2022ΝΑ51400041 5150324 «Επείγουσες ανασκαφικές εργασίες» (π.κ. 1960ΣΕ01400000) (2014ΣΕ51400006).

Προσλήψεις 27 ατόμων στον ΟΚΑΝΑ (προκηρύξεις)

Ο Οργανισμός Κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ) ανακοίνωσε νέες προσλήψεις προσωπικού για την κάλυψη 27 θέσεων εργασίας.

Προσλήψεις 7 επιστημονικών συνεργατών στο ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος»

Γνωστοποιείται η πλήρωση επτά (7) θέσεων επιστημονικών συνεργατών/-ιδών στο πλαίσιο της Πράξης με τίτλο «Θαλάσσιες Διαδρομές Ιονίου/Ionian Sea Routes- ISR/5223036» (Ε-12729) με κωδικό (MIS: 5223036) στο Ινστιτούτο Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος».

 

https://www.aftodioikisi.gr/proslipseis/chiliades-proslipseis-trechoyn-se-dimosio-kai-foreis-lista-3/

 

Top
Enable Notifications OK No thanks