-
Αρχική > Ελλάδα > «Θα μετρήσω τα γεμιστά»: Βολιώτης απειλoύσε την γυναίκα του με μαχαίpι για να μην ταΐσει τα πεθερικά του από το φαγητό τους

«Θα μετρήσω τα γεμιστά»: Βολιώτης απειλoύσε την γυναίκα του με μαχαίpι για να μην ταΐσει τα πεθερικά του από το φαγητό τους

 Ελισάβετ Πασπαλιάρη

Σε κατάσταση αμόκ ένας 50χρονος απείλησε με μαχαίρι τη σύζυγό του επειδή ήθελε να μοιράσει τα γεμιστά με τους γονείς της.

Σύμφωνα με το taxydromos.gr ένας 50χρονος στο Βόλο απείλησε με μαχαίρι τη σύζυγό του για… ένα ταψί γεμιστά. Όπως έγινε γνωστό, δεν ήθελα να τα μοιραστεί με τα πεθερικά του, απειλώντας την γυναίκα του ότι θα τα μετρήσει.

Η γυναίκα είπε ότι είχε φτιάξει αρκετά γεμιστά και θα έδινε και στους γονείς της να φάνε, χωρίς να υπολογίζει στην αντίδραση του συζύγου της. Εκείνος φέρεται να αντέδρασε άσχημα. Η σύζυγός του, που δεν πήρε αρχικώς σοβαρά την αντίδρασή του, επέμεινε.

Τότε ο 50χρονος φέρεται να άρπαξε το κουζινομάχαιρο και κραδαίνοντάς το, να απείλησε τη γυναίκα του. «Μην τυχόν και δώσεις γεμιστά στους γονείς σου. Θα τα μετρήσω!», φέρεται να είπε απειλώντας και φωνάζοντας.

Η γυναίκα κάλεσε την αστυνομία που συνέλαβε τον 50χρονο. Ωστόσο, κατέθεσε ότι δεν επιθυμεί την ποινική δίωξη του 50χρονου, ωστόσο το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο και για το αδίκημα της απειλής και για το αδίκημα της οπλοχρησίας και του επέβαλλε ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών με τριετή αναστολή.

https://www.enimerotiko.gr/el

Top
Enable Notifications OK No thanks