-
Αρχική > Τοπικά νέα > Μαρία Αντωνίου: Στην εκδήλωση για την επίσημη παρουσίαση των 42 υποψήφιων Ευρωβουλευτών της Ν.Δ.(φωτογραφίες _

Μαρία Αντωνίου: Στην εκδήλωση για την επίσημη παρουσίαση των 42 υποψήφιων Ευρωβουλευτών της Ν.Δ.(φωτογραφίες _

Στην εκδήλωση για την επίσημη παρουσίαση των 42 υποψήφιων Ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, η οποία ολοκληρώθηκε με την ομιλία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη Kyriakos Mitsotakis.
🗳️ 🇪🇺 Οι προσεχείς ευρωεκλογές είναι καθοριστικές για τη ρότα που θα ακολουθήσει η χώρα μας. Η Ελλάδα πρέπει να έχει ισχυρή και ηχηρή παρουσία στα κέντρα λήψης αποφάσεων των Βρυξελλών. Γι’ αυτό και τα πρόσωπα που θα επιλέξουμε να μας εκπροσωπήσουν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο χρειάζεται να έχουν εθνική φωνή κι ευρωπαϊκή λογική.
💪🇪🇺 Όπως υπογράμμισε σε έμφαση και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, “ψήφος στη Ν.Δ. στις εκλογές λέει ναι στη σταθερότητα και την πρόοδο της πατρίδας, σημαίνει ναι σε μια καλύτερη Ευρώπη”.
💪 🇪🇺🇬🇷 Όλοι μαζί, ενωμένοι, στη μεγάλη μάχη που θα δώσει μια ακόμη μεγάλη νίκη στη Νέα Δημοκρατία. Για μια ισχυρή Νέα Δημοκρατία, σε μια Ευρώπη που αλλάζει!

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks